Termín: 23.06.2020
Místo: Jelenia Góra, Grodziec (zámek)
Ubytování s možností stanování na krásném zámku, zajímavé trasy výletů do okolí, večerní grilování a báječní kamarádi. Z Prahy 200 km.
V termínu od 26. do 28. června bude XV. MSSL.
To je na tobě, kam pojedeš:-))
To by jste srejdovifidovy neudělali,nepřijed na sraz.
No já určitě né. To by mě k tomu musely donutit jiné okolnosti, než sraz v Polsku. Jediným řešením vidím tyto srazy spojit v jeden. Ale nemyslím si, že se to někdy povede.
MSSL bych kvúli jinému srazu neopustil,pro mne jasná volba.
Škoda, že moje leho není ta takovou dálku přizpůsobené. Do těch míst bych se rád s někým, kdo to tam zná, podíval.
Taky bych se chtěl nějak rozkoukat v Polsku.
Proč by tvé kolo nemohlo ujet delší trasy?
Pokud se chceš zúčastnit, bylo by dobré, kdyby ses zaregistroval (odkaz na stránky jsem tam umístil, Google ti je případně přeloží, budeš-li potřebovat).
Já jedu po vlastní ose z Prahy pohodovým tempem už o víkendu před tím úterým (od toho úterka 28. 6. tam mám objednáno ubytování), klidně se ke mně na cestu může připojit někdo další.
Myslíš, že v Polsku nemají elektřinu? :-))
strejdaFido jezdí taky s elektropohonem a SVČ sleh dává po ose v pohodě. Chce to jen rozplánovat na delší čas a mít aku s patřičným dojezdem.
Jásně, Jindraxxx jezdí se 4 akumulátory :-D Otázka motivace :-D
Strejdovi stačily dva, na které ujel přes 100 km. Večer dobil a ráno se pokračovalo. V rovinatějším terénu mu stačil jeden aku na cca 70 km. A pokud dobře pamatuji, tak průměrná rychlost byla okolo 17 km/hod.
No já plánuji na letošní SVČ sleh dorazir taky se čtyřmi akumulátory - je třeba zvýšit rychlost i dojezd a dobře zvládnout přesun do Hodonína,
Vím, že tam mají elektřinu, jezdím tam na dovolenou. :) Ale nemám to aku s patřičným dojezdem ani ten čas na dobíjení. :( Ono je leho pro mě jednoúčelová věc pro ježdění do práce či na nákup. Na výlety mám "zábradlí". Spíš ta Jelení Hora mě nalákala.