Zdravím ! Včera jsem rozdělal hlavové složení (AHEAD), zase se vytvořili v dráze důlky (zámky), vyměním kuličky, které jsou popraskané (4 mm prům.) a jezdím dál. Ale jaké mám pro příště koupit, aby vydrželo, do cca 2000 Kč ? První jsem měl zn."Aheadset" vydrželo 4 tis.km v ceně 700Kč, nyní Cane Creek C2 6 tis.km v ceně 1250,-Kč. Rozmýšlím se mezi Ritchey WCS a Cane Creek S2, nebo jiné ? pozn. Pouze v černé barvě.
my sme to uz raz z kamaratom tiez menili a bola to taka lacna znacka asi VP ci co. vtedy sme si kupili BBB BHP-02 a to tam ma doteraz. este mi jedno zostalo a neviem co stym.tak ak chces mohol by som ti ho dat. povodne to stalo asi liter+dake drobne...
Nejvíc se mi zatím osvědčilo složení - válečky dole i nahoře. Jsou uložené na ocelových kónických výměnných dráhách a na FS mi vydrží určitě dvě sezóny (cca 15000 km). Na HT vozím od letoška v hlavě průmyslová ložiska - na hodnocení je ještě brzy, ale zatím ani ten nejmenší problém. Výběr je poměrně velký, já používám Stronglite, Cane Creek a FSA.