reklama

1:1 vs. 2:1 aneb SRAM vs. Shimano

Nejak se mi na netu nedari zjistit vyhodu ci nevyhodu pomeru razeni 1:1 u SRAMU. Predpokladam, ze je to spis vyhoda, ale nevim jaka :(.

[ Zpět ]
Datum: 25.10.2004
Autor: Neregistrovaný uživatel (Jirka)
  • Re: 1:1 vs. 2:1 aneb SRAM vs. Shimano

mensi sily na lanko - mensi propruzovani lanka,bowdenu a taky treni v bowdenu by melo byt mensi.

[ Zpět ]
    Datum: 26.10.2004
    Autor: Neregistrovaný uživatel (lada)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Zpet,to treni bude asi stejny,treci sila na lanku bude mensi ale diky prevodovymu pomeru by na pacce mela byt zhruba stejna.To pruzeni by ale melo byt mensi.

[ Zpět ]
      Datum: 26.10.2004
      Autor: Neregistrovaný uživatel (lada)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Větší přesnost řazení u SRAMU.U šimpána pak stačí že se zafláknou bovdeny a už si nezařadíš. SRAM forever!

[ Zpět ]
    Datum: 27.10.2004
    Autor: Neregistrovaný uživatel (norman ([email protected]))
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Někdo na silničním kole nebo na gravelu

Hledám: Někdo na silničním kole nebo na gravelu
včera
Hledám partu / parťáka/ parťačku (ne vztah pouze kamarádku) na vyjížďky na silničním kole nebo gravelu, Praha a…

Hledám: Poznávání krás Šumavy a Brd na E-kole

17.12.2024
Já 60+ hledám pohodovou,sportovně založenou životní optimistku kolem 60 let pro společné poznávání naší krásné…

Hledám: štěstí

05.12.2024
Nehledám za každou cenu. Nepotřebuju kohokoliv. Nejsem zoufalá a nehledám zoufalce. Pokud nenajdu, nic se neděje.…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

440 cyklistů (5 přihlášených)

Pobaltí 2023 aneb 2090 kilometrů od Narvy na Kurskou kosu - 1. část

Úvod a vlastně rovnou i závěr :-) Takže tento rok (2023) to byly Litva, Lotyšsko a Estonsko. Já vím, žádná…
Peggy | 11.12.2024

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024