Zdravím všechny návštěvníky této stránky. Chci poradit, co za kolo na clapa 115kg,197 cm,(13 noha,ale to je asi jedno).
Jsem ochoten investovat 30000,-
Kolo mám možnost mít skládané z komponentů za dobrou cenu. Potřeboval bych znát názor na vidli Rock shox J4, na rám Rock machine...
Víc zatím nevím.Děkuji.
No, na kolo za takovéhle peníze bych tuhle vidli rozhodně nechtěl.
Za prvé je to jedna ze základních vidlí od RS a za druhé na Tvoji váhu má jen 28mm nohy... A pokud tam budeš chtít dát kotoučové brzdy (kvůli Tvojí váze bych už radil kotouč minimálně 180mmm), tak už bych o ní vůbec neuvažoval...
Spíš bych doporučoval v nejhorším případě RS Tora, ta má už 32mm nohy. Pak už vyšší modely jako Recon nebo Revelation.
Já to tušil, to mi řeklo víc lidí, ale recon je o 5000,- dražší a tu druhou jsem jeste nenašel:-((
Nedělej hned ukvapené závěry, třeba jsem já moc náročný... Počkej až se k tomu vyjádří více lidí...
Teď jsem volal tomu kámošovi,(dělá v obchodě u Kaňkovského) A vymění mi ji za RS Tora.Ale teˇˇd jsem na NETu našel, že ta je snad ještě levnější, tudíž horší?
Tora je horsi nez Recon a lisi se tusim hlavne v materialu (ocel).
Mam Recona par dni a myslim, ze muzu doporucit :) Judy bych asi taky nebrala.
Jinak na ramy RM jsem nikdy neslysela zadnou chvalu, spis naopak.
Jsi pořádnej kus chlapa a tak bych o té J4 ani neuvažoval. Pokud chceš RS, tak bych to viděl na Recon nebo Revelation jak píše Jarda. Nebo já bych osobně šel do Marzocchi. Jsou to držáky a případná o něco vyšší váha by tobě nemusela tolik vadit. Co takhle Marzocchi All Mountain 2 ETA 130 z roku 2005 - v jedné noze pruží vzduch, ve druhé pružina, vnitřní nohy má 32 mm a dá se koupit za cca 13 a půl kCZK. Nebo All Mountain 3 130 za cca 9 a půl, ale ta nemá pružinu, ETA a vnější zpětný útlum.