Už se vám někdy stalo, zě jste na kole lehli a odnesla to kaťata na pozadí? Vzhleden k tomu,ze se jezdí na ostro tak mne zajímá jak to pak řešíte
1) vozíte náhradní kaťata
2) vozíte spodní prádlo (aby pak nesvítila prdelka)
3) mám dlouhé volné tryčko
4) neřeším to a svítím jak světluška
5) neřeším to a svítím jak světluška je tobikerské:))
Člověče, tohle se mi naštěstí ještě nestalo, ale kamarád doporučuje vozit černé spodní prádlo :o)))
P.S.
...a nebylo by lepší tričko?!? I když, mohlo by se i/y volit podle délky trika - čím delší, tím tvrdší "y" :o)))
A sakra, to jsem to tričko nějak moc počeštila.
Obávám se, že když zařvou kraťasy, půjde s nima do pryč i to jemné prádlo! :-))
jezdí se na ostro, takže to černé prádélko jako rezerva pod tu ďouru.:)
Kdyby se mi tohle stalo, tak mé pozadí na kole bude splňovat všechny parametry bílého velkého majáku! :-)))
Jenže pozor v noci! Pozadí musí být reflexní a červené, jinak to zavání pokutou. Taková je vyhláška. S bílým reflexním pozadím bys v krajním případě jet taky mohla, ale musela bys ho natočit ve směru jízdy. Takže by se z něj muselo stát popředí.. Ale nemáš-li ho aspoň trošku reflexní, tak na kolo raději ani nelez. :')
Myslím, že ta červená na pozadí zastoupena bude i s bílým okrajem. Horší to je s tou reflexí, ale nemyslím si, že by takováto pozadí šla přehlédnout.
hele, vyválel jsem se ve 30, 50, 70 a v 82 km/hod. Poslední co budeš řešit je to, zda ti leze odněkud půlka prdele :). První co řešíš je, jak je moc pomlácený kolo. Pokud se teda neprobereš až v sanitce/špitálu a tam je to jedno. A je teda zajímavý, že mám takovou kliku, že dres/gatě p(r)odřený nejsou a já su dobitej :(
Teda v dlouhych capacich se me vzdy vyklubaly kolena ale rit nigdy :-)
ake cypoviny něřešim,jezdim na ostro,a gdyš svitim tak svitim : ))))
Navaro, neřešila jsem doposud nic, ani mě tento problém nenapadl.
Díky NAKOLE se rozšiřuje naše stálá cyklovýbava:
vedle základního technického vybavení (duše, lepení a pod.) a lékárničky též igelitové pytlíky s gumičkou na nohy pro případ deště (podle Radky), nově černé spoďárky - představa, že jedu s nahým zadkem 30 km je tak děsivá, že není co řešit.
Jestli to takhle půjde dál, budu jezdit s přívěsným vozíkem :-)))) .
Mě už začíná být můj nesesér také malý :o)))
A to jsem ještě nepřidala "zázračnou mast tety Švestky" :o)))
Jestli si chceš do svého lodního kufru (pardón neseséru) přidát ještě pixlu zázračné masti, měla bys přemýšlet o nějakých dobrých DH ráfcích. Ty původní bys neměla přetěžovat :o)))
Ale ne abys kvůli tomu vyhodila z nese-séru nějakou užitečnou věc jako třeba Becherovu tinkturu!!!
Já tam mám přece samé potřebné věci :o)))