Chystám se koupit 2 kola (1xcross,1xhorák) v ceně cca 30 tis. + výbava cca 10 tis. Bydlíme v Brně a z důvodu dostupnosti servisu je hodlám koupit v některém z mnoha brněnských obchodů. Doporučíte nějaký, se kterým máte dobré zkušenosti (odbornost, ochota poradit, kvalitní sevis..). Poznámka: minimálně jedno z kol bude od značky Author, takže musí jít o prodejce i této značky.
Velo HANAK na ul. Krenova. Znam jej uz od dob co zacinal v garazi ve Starem Liskovci :) Skvele ceny komponentu, ochota a poradi. Servis nevim, delam si zatim vsechno sam. A jeste T. Kocar na Stefanikove ul., take zatim vzdy skvele a ochotne poradili.
Velo Hanák můžu taky doporučit, prodávají zejména Author a GT, lidi příjemný a servis OK. XCR na Špitálce je kousek vedle, můžeš se tam podívat, taky dobrý, ale na Authora tam nenarazíš. Zato na spoustu jiných krásných kol včetně úžasných silniček.
Záleží na tom, jakou značku kola si chceš koupit, ne všechny obchody mají značky stejné. Já jsem si kupoval kolo na Vodní, tuším Cyklos Brno, mají rok servisu zdarma a celkem velký výběr. Taky celkem dobrý obchod je XCR na špitálce, kde mají výtečný servis.
pokud Authora, tak urcite Hanaka, XCR ani Kocar myslim Authory neprodavaji a i kdyby, tak tam ne.
Obcas se taky objevim i v Brne, Velo Hanak i XCR p.Svorady muzu jenom doporucit, sve praci rozumi, vyborne poradi a udelaji si na cloveka cas, i kdyz nechcete utratit zadnou nehoraznou sumu penez.
Kde jste v Brne spokojeni se servisem? Konkretne by me zajimal nejaky autorizovany servis RockShox..? Dekuji
Pokud je otazka na mne, tak nevim, delam si vsechno sam, ale zrovna Hanak je "autorizovanej".
Velkou chvalu sem slysel od kamosu na Lasla , pry je precizni, levnej , ale myslim ze nebude autorizovanej a jak bude rozumet vidlim to nevim.
Já osobně jsem nadmíru spokojen s Cyklo Pavka v Židenicích ( www.cyklopavka.wz.cz ). Akorát si nejsem příliš jist jak to mají s tím Authorem.
Souhlas, Pavka je dobrej. ale Autory urcite nema.
Pokud neco potrebuji koupit prvne jdu tam, ceny asi nejlevnejsi v Brne a kdyz tam clovek chodi pravidelne, tak dava slevy, kdyz nema, zbozi sezene.
Je pravda ze kultura prodeje je tak z roku 80, ale na to nehraju:-).
Servis neznam.
Naprostá spokojenost s Velo Hanák, další potom na ulici Vodní.
Já už patnáct roků nedám dopustit na Rk Cyklos
http://www.redweb.cz/rkcyklos/
Dobré ceny a vzorný servis