sice mi chvíli trvalo co jako má být bikerské, ale paráda. Ja bych měl bobky i při chůzi.
Mirek údajně zrušil registraci, neb mu bylo nepěkně vyčítáno, že zaplňuje zdejší diskuzi rubrikama o ničem. Je fakt, že jeho rubriky většinou nevyřešily seřízení přehazovačky či kvalitu náboje, ale protože i já patřím mezi neodborníky a žvanily, brala jsem ty jeho pitominky jako osvěžení. Škoda, že to vzdal, to bych od něho fakt nečekala. Ale dám krk za to, že se sem jako čtenář vrací a proto se tě Mirku ptám: nechceš si to rozmyslet? Ráda bych zase viděla tučného modrého Mirka pod tvými ptákovinami (dvojtečka ??? se mi moc nelíbí). Přece chlape neuhneš? :-)))
No je-li tomu tak, tak to mne mrzí, protože si myslím,žeby se mu ta fotečka bikera nejspíš líbila. A až by jel na Gradu tak by to mohl prubnout.
Možná by nám sdělil, že to nic není a popsal by ještě něco kurioznějšího (i když by to bylo asi mimo realitu). Já jsem si teprve nyní tu fotku prohlédla a můžu jen zvolat: Ježkovy voči, to je děsný!
Jen nechápu, proč má ten cyklista řetězové zábradlíčko po levé a nikoliv pravé ruce. Doprava bych já dala vysokou betonovou zeď.
Mirek sem občas nakoukne a echo o téhle diskuzi jsem mu poslala, takže si to rozhodně přečte a fotku uvidí :o)))
Tak to je teda nářez. Ale to zábradlíčko za cestičkou taky nechápu.
Myslím, že je to lano nebo řetěz, který slouží pro TURISTY k přidržení. S cyklisty tam asi moc nepočítali, jinak by jim tam nějaké zábradlí jistě udělali:-))
To jó, ale stejně bych to čekal z druhé strany cestičky.
Je mi sumafuk, co bikerske je nebo neni :), ale ta fotka, to je tak trosku znamej for z kategorie "neni to tak horke". Mrknete se na sklon tech stromu u cyklisty. Kazdopadne je to ale mazec i tak, takova hloubka. Mrknete se semhle
http://www.agerer.at/galerie.htm ,na 9., 11. a posledni fotku, sem jedeme v lete s kolama na dovolenou, taky slusny :)
Stromy u cyklisty mají co dělat aby se tam udržely, a ty přez průrvu jsou jako svíce. Ale i kdyby to bylo natočené a já myslím, že zas tak moc né, tak bych asi potřeboval jinou pemprsku do gatí.
To poslední foto taky dobrý, něco podobného je ve Švýcarsku.
je to Val Uina, Italie.
Mas recht, jedna vec je adrenalin a druha zbytecny hazard :)
v současném letním počasí dobře rostou okurky, asle musí se občas zalít
Jo a v Chomutově nebo kde prý do jednoho chlápka praštil blesk, ale do některých ani jak tak čtu ani nemusí.