Dneska jsem se svezl na 06, ale porad me samozrejme laka 05 o 2000 nizsi cenou. Jen mam trosku strach z vidle + nevim co tam je za brzdovy paky apod. Jinak to dulezite (presmyk, prevodnik, prehazovacka a pod jsou stejne).
06 je mi sympaticka, ale 05 je hezci na pohled.
jenom se chci jeste Meride omluvit za skomoleny nazev :-)
A na co se tedy ptáš ? Pokud už jen váháš kvůli designu, tak si to musíš vyřešit opravdu sám...
A s tím, že jsi to nakonec rozhodl podle vzhledu, bych se tu už moc nerozepisoval ;-) Někteří nejmenovaní jedinci jsou na to přímo alergičtí a jsou schopni za to vynadat i do debilů apod...;-)))
Nechci se rozhodovat jen podle vzhledu, to bych se tu opravdu neptal.
Ptam se prave zde na zkusnosti at uz obecne nebo prave s obema modely, zda jsou mezi nimy znatelne rozdiliy.
Pokud ne, tak samozrejme prichazi na radu cena a vzhled, ale jsem doposavad otevern oboum variantam.
V pohodě, já tomu rozuměl. Ale opravdu se tu vyskytují jedinci, které prý design vůbec nezajímá... Podle nich ten kdo kouká i na toto kritérium je....(jak už jsem psal výše...)
Jinak když teď na ty kola koukám, tak v nich tak zásadní rozdíly nevidím. Spíš vůbec žádné... Výbava je skoro úplně stejná, jen se liší vidlice. Vzhledem k cenové relaci obou kol se ale nedají ani od jedné čekat nějaké zázraky...
Taky na to koukám na internetu a oba modely jsou vpodstatě stejné. Klidně se rozhodni podle toho, co se Ti víc líbí - otázka vzhledu je pro chlapy mnohdy stejně důležitá (ne-li více) než pro dámy, pro mě teda určitě .-)))
Dnes jsem se byl opet podivat na model 05. Rozdil je hlavne ve vidli, trosku ram je jinaci a brzdove packy jsou jine. A pak jeste sedlo a na starsim jsou hrubsi pneu.
No mam cas pres vikend ...