Ahoj, máte někdo bezdrátový cyklocomputer VDO C3 DS, nebo C4DS? Líbí se mi a chtěl bych si ho pořídit, ale nevím, jak moc jsou spolehlivé, jak často se musí měnit baterie a podobně. Děkuji
Zrovna včera jsem C4 DS posílal na reklamaci, měl jsem s ním problém(jak jsem tady psal). Jinak baterky jsem měnil po půl roce. Už bych si ho nekoupil, radši bych bral kvalitní drát. Aspoň to vím pro příště......
Ani nevím jak mě to napadlo, koupit si bezdrát, protože na starém kole mám cateye, mám ho 6 let a za tu dobu s ním nebyl jediný problém, ani baterky jsem ještě neměnil a to je na něm natočeno přes 10 000 km. Možná že až mi pošlou ten novej tacháč, tak přehodnotím dosud dost špatný názor na bezdráty.
To bych spíš připsal tomu, že občas se něco nepovede, jako u všech výrobků. Mám dva bezdráty od VDO (Cytec 15+ a MC 1.0+), oboje analogový přenos, chodí dobře, u toho Cytecu jsem teď měnil baterky po 2,5 letech provozu - ve vysílači i přijímači. To Tvoje je digitální bezdrát, takže by to mělo být kvalitnější po tý stránce, že nepřebírají rušivé vlivy. Já bych se ho nebál koupit.
Ahoj, koupil jsem si VDO MC 1.0+ a jsem s ním zatím velmi spokojený. Je to bezdrátový cyklokomputer. Mám sním najeto asi 1700 km a žádné problémy s ním nemám. Jedná se o typ s udaji o nadmořské výšce a nastoupaných metrech. Nejdříve jsem byl trošku v šoku z toho, že před vyjetím se musí zkalibrovat (nastavená domácí nadmořská výška), ale už jsem si zvykl a musím říct, že zjištíš zajímavé udaje. Teď jsem rád, že ho mám. Dá se koupit na netu už za 3.000,- ale v obchodech ho mají někde ještě za 4.000,-.
Už mám ten C4 vyreklamovanej, a konečně je to pohoda. Už s ním mám 500 km a měří bezvadně.