Bikeři,nesetkal jste se někdo s problémem jako mám já?Koupil jsem GT Avalanche 1.0 disc a už když jsem jel na garanční prohlídku tak se mi z brzd při brždění začaly ozývat divné zvuk,spíš vibrace jako kdyby něco drhlo-vypadalo to jako kdyby destičky drhly o otvory v kotoučích.Na prohlídce mi řekli,že to není normální a vyměnili mi kotouče.Ale asi po 50 km to začalo znovu - na zadní i přední brzdě.Jel jsem znovu do servisu a sami si s tím neví rady,dokonce kontaktovali i GT servis a tam se s tím taky ještě nesetkali...prý všechno funguje jak má,ale nejde zjistit čím to je. Nemáte někdo podobnou zkušenost?Díky
Jak dlouho to kolo máš?!? Evidentně jsi před nákupem nečetl recenze, že?!?
Já mám Avalange 0.5 disc z roku 2004 a před nákupem jsem se rozhodovala právě mezi 1.0 a 0.5. Rozhodující pak byly recenze právě na Hayes, které prostě tenkrát pískaly" a ani servis si s tím nevěděl rady.
Jak je vidět, tak s Hayes jsou jakési problémy i nyní, takže já osobně nelituji nižší verze, i když mě ale nakonec díky nákupní výměně vidlice vyšla dráž než verze 1.0 :o)))
Mám ho měsíc.Ale nejedná se o pískání,toto jsou spíš vibrace.Myslím si,že v servisu mi nekecají,prý těchto brzd prodaly stovky a toto je druhé kolo na kterém se takový problém vyskytl.A to první bylo kupodivu taky GT avalanche.Radko,ty píšeš,že 0.5 je nižší verze a vyšla tě nakonec dráž než 1.0 - ale to máš vyšší verzi než je 1.0. Tvoje měla stát 26 000Kč a ta jedničková asi 19 000 tis.
A křivdíš mi,když si myslíš,že nečtu před nákupem recenze.....asi 2 měsíce jsem nic jiného nedělal než seděl u netu,četl časopisy a chodil po prodejnách....už mi manželka říkala,že jsem se zbláznil. Tož tak,spíš mám smůlu.....
No jo, tak to já si to zase spletla s nulkou.
Ta moje byla tehdy v základu za 25.500 - po dvou letech to moc nahoru teda nevylezlo.
A ty brzdy - mám pocit, že máš pravdu - tohle právě byl ten problém. Servisáci mi to přiznali, až když jsem to vyšťourala právě na těch recenzích a říkali, že si s tím prostě nevědí rady. Za ty dva roky to ale určitě někam pokročilo, i když mě překvapuje, že u těch brzdy samotných se to objevuje stále, jak je vidět...