Loni jsme jeli ve dvojku Orlické hory, tak jsem si říkal, že bychom se mohli posunout kousek na západ. Krkonoše. Slovo vzbuzující respekt. Podhůří Krkonoš zní lépe. Ještě naplánovat trasu, která by byla schůdná pro Petru a logisticky zvládnutelná. Vlak taky nejede všude. Start je jasný. Zlínský…
Hezké ranní čtení. Vzhledem k tomu že jsme letos s Petrou objížděli Jizerky a Krkonoše, tak jsem měl místy pocit, že je to z našeho "cestovního deníku".
Doufám že to nebyla moje Petra :-) :-) :-)
A moje taky končiny :) Ráno jsem si četla na mobilu a před chvílí jsem se zase ráda podívala na video a projela se s vámi, až jsem pozapomněla, že jsou za dveřmi Vánoce, no ale za oknem stejně není sníh, dnes jsem taky byla aspoň kousek na kole, zdravila se s cyklisty, jakýpak prosinec.
Myslím, že jsme byli v létě ve stejnou dobu na cestách, my jihozápad, vy jih. Pokud mi uniklo video, prosím o odkaz.
Myslíš Zlín - Benátky?
Teď 30.listopadu jsem teprve dodělal celovečerní film hodinu padesát. Docela jsem se na něm vyřádil. Měli jsme i privatni projekci na plátně jestli to můžu pustit do éteru. :-) teď přes Vánoce chci něco sepsat o tom a video samozřejmě přidám k tomu
Pěkná cyklotůra kolem Krkonoš. Jen ke konci jsem se trochu ztrácel kdy jste jeli vlakem a kdy zase na kole... Dobrý typ na cyklodovolenou. Líbí se mi, že se nebojíte spát venku pod širákem a ve stanu - zkrátka žádná zhýčkaná cykloturistická "smetánka" :-)
Ono to tam bylo napendrek kvůli té výlučně. Božkov Semily ráno 10 km na kole. Pak vlakem do Nové Paky, autobusem do Hradce. A protože jsme se nechtěli ochudit o celý den tak ještě na kole 30 km Hradec - Pardubice. Z Pardubic vlakem do Otrokovic. A z Otrokovic na kole domu do Zlína. :-) bylo to trošku kostrbate, ale nic co by se nedalo zvládnout.