Ahoj, poradíte neznalému při výběru cyclocomputeru, která značka je lepší? Rozhoduji se mezi VDO a Cateye. Nebo jiná? Díky
Doporučuji VDO MC 1.0 - asi 6 údajů současně zobrazených na displeji,nadmořská výška,teplota.....
no, je pravda, ze se ptal na cykloPC, ale doporucovat hned pripevnit si na mapnik notebook... :)))
taky zacinam o necem takovem uvazovat, zacinaji me zajimat vyskove metry. Ale i s pulsmetrem, uz tam tech budiku na riditkach mam moc. Jak je to citelne, tolik udaju zaroven? Da se z toho behem jizdy neco letmym pohledem vubec vycist?
Proč notebook ? Ten VDO má úplně klasickou velikost jako každý jiný computer-akorát má větší a přehledný displej.Je samozřejmě dobře čitelný a např. nadmořskou výšku nepotřebuješ číst letmým pohledem při závratné rychlosti,ne?Nebo myslíš,že je lepší mít několik budíků na řídítkách jako v tvém případě?
smajlik = sranda, chapes?
a ptam se prave proto, ze uz me tech nekolik budiku nebavi :). Stejne jezdim nejcasteji na tep, takze moje zavratna rychlost je az na dalsich mistech v poradi. Soucasne me ale zajima i ujeta vzdalenost a ev. cas, ale nechtelo by se mi to prave prepinat, takze muj dotaz smeroval k tomu, jestli jde tech nekolik udaju zaroven pohodlne = intuitivne a mrknutim oka precist. Tak diky za skoroodpoved.
Právě u VDO mne zaujala možnost současného zobrazení údajů bez nunosti přepínání (třeba hodiny). U ostatních jsem to nenašel.