Po 150 km mě bolí nohy. Co mám dělat?
Vezmi 4 listy kapradí, trhané za úplňku, 8 kapek krve z černého kuřete, dvě lžíce rozemletého levého zadního koňského kopyta, o půlnoci smíchej se šálkem horké vody, 12x zamíchej proti směru hodinových ručiček, nech přejít varem, slij a po vychladnutí vypij.
Nohy tě rázem tě přestanou bolet.
Obrať si sedlo, dej si říditka dozadu a zkus balancovat 1/2 hoďky, po sesednutí vpravo hoď do sebe prťana nebo i půl litru pravé svařené griotky a lá Airline, jak to dělaj na Nové Pace a zaručeně ti přejde bolest z nohou do kebule.
Nesmíš chodit tolik kilometrů pěšky, mě bolely nohy už po 80km chůze. Zkus to jet na kole ;o)))))
Jen jestli ho to nebolí od šlapání pedálů v autě. To pak stačí na chvilku zastavit u benzínky :o)))
Jo, to na služebních cestách dělám také, ale pravdou je že tam mě ty nohy bolí až tak po 800km nejdřív, většinou to vyjde dohromady s prázdnou nádrží ;o)
...tak to jezdíš pěkně daleko za hranice všedních dnů...
On dela zkusebniho jezdce ve Skodovce:-) Jezdi dokola na okruhu a 800km tam ma za chvilku:-)
Ha ha ha ! ;o) Bohužel nebo bohudík nemáš pravdu Michale. Jen nesnáším letadla, miluji flexibilitu si při služ. cestách řídit program podle sebe a ne dle data a času na letence a především šetřím firmě dost peněz, letenky jsou pořád ještě dost drahé, zvlášť do některých destinací.
Jinak jezdím Slovensko, Maďarsko, Rakousko, Něměcko, okraj Francie (Strasburg) a na dovču do Chorvatska. Do jiných destinací už létám, nad 900km už se mi to nevyplatí v porovnání k času strávenému na cestě a únavě s tím spojenou.
Nech si je nechat amputovat, dostaneš protézy a ty snad už bolet nebudou.
A víš co takový cyklistický karbony s nášlapy stojí ?? Ale zase vypadaj fakt dobře.
Já toho mám zase po 130km plné zuby.
Tak to musíš vozit kartáček na zuby a zubní pastu
A vidíš to mě nenapadlo. Já jsem zatím vyplachoval rumem a vyplivoval dovnitř.
jako dezinfekce dobrý, ale chce to i mechanické čištění
Myslím, že by to chtělo spíš víc jezdit a trénovat a ne vysedávat u PC. A brzy by bylo po problému...
kup si auto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
... horsi by bylo po 150km, kdyby te nic nebolelo, to bys musel asi doktorovi, nebo do rakve
Já tedy nevím, ale po 150km mě nebolí nic a cítím se naopak velmi dobře. Pokud někoho něco bolí po této střední vzdálenosti, tak zřejmě dělá něco špatně.
Koukám, že přesně tohle téma jste potřebovali ;-). Díky za rady, určitě je někdy použiju (...nikoliv na sobě :-) ).
Ale jinak seriózně -> trénuj, trénuj a trénuj, jezdi a jezdi a jezdi, dbej na zdravý posed na kole (třeba máš ty nohy moc napnuté nebo naopak pokrčené), dobré boty a pokud to myslíš vážně, tak se vyvaruj potravin které nemají ve sportu co dělat.
Já jsem to ale založil neseriózně a lidi se podle toho zařídili :-) . Nicméně seriózně...mívám problém trochu s krční páteří na delších trasách, asi mám moc vysoko sedlo...
nejezdit takový štreky :-))