Potřebuješ ho prodat jako nové?
U auta prodej s přetočeným tachometrem je už podvod = trestný čin.
To byl vždycky trestný čin podvod a u kola to samozřejmě také může být trestný čin.
Myslim ze i uplny blb pozna kolo s najetyma 4000km a nove kolo. Ne fakt nechci kolo prodat. Jen jsem zvykly 1.1. nulovat tachaky, tak se ptam, jak to udelat.... pokud to nejak jde
Bože, to jsou starosti, taky bych takový chtěl :-)
Snad každý tachometr jde vynulovat, jedním tlačítkem, kombinací dvou, vyjmutím baterie apod., podle typu co máš.
Lelku, pokud se ti povede snulovat celkovy najety km na bosch purion jednotce vyndanim baterky, pripadne drzenim tlacitek, tak smeknu... vse jsem zkousel a nefunguje.
Tak to prostě je, že na motorce nebo v autě celkové kilometry uživatelsky nevynuluješ :-)
Tak si dej ještě jeden normální tachometr na kolo a můžeš si ho nulovat třeba každý měsíc, když to používáš :-)
Ti dva (a ještě někteří další) si tady chodí brousit svůj tupovtip. Doporučuji ignorovat, důsledně.
Když nedostačuješ, proč urážíš? Tím to nedoženeš.
Neuráží, jen baví.
Prostě se někteří nemůžou smířit s tím, že motorová vozidla mají uživatelsky nezměnitelný stav tachometru.
Kdo má normální kolo, tak tenhle problém neřeší.
Možná, že by poradili v nějakém autobazaru :-))
Mě se to taky nepovedlo. U Intuvie
celková km se používá při programování některých motorů.
že to záleží na roce motoru.
to může být váš případ
Tak nevím co je na tom dotazu tak vtipnýho nebo pohoršujícího, ale to prostě někteří cyklisti dělaj že každej rok nulujou computer pro lepší přehled. Lukáši, pro tebe, pokud jsi to teda už někde nezjistil alespoň dobrá zpráva. Jde to, ale bohužel nevím přesně jak. Jen vím že se to dělá nějakou kombinací tlačítek. Viděl jsem to osobně na vlastní oči, jinak bych tomu taky nevěřil, ale bylo to tak rychlé že jsem to ani nepostřehnul, ale jde to. Ten člověk co mi to předvedl tvrdil že to má od prodejce svého elektrokola a pokud si dobře vzpomínám tak mluvil o tom že ho pořídil někde v Průhonicích, ale jak říkám, pokud si dobře vzpomínám
Já mám opačný problém, chci zachovat celkový nájezd, ale povedlo se mi zapnout computer bez nasazeného akumlátoru, zaplo se to a vzápětí vyplo - nájezd se sice nevynuloval ale ubral asi 500Km, mám ale yamahu, co to udsělá s boschem nevím.