Zdravím, mohl by mi prosím někdo ze zdejších zkušených uživatelů pomoct určit co je to za li-ion článek. Měl by to být samsung?, kapacita je 2500mAh, ale přesný typ, vybíjecí proud atd. Potřebuju nějaký článek vyměnit a nemůžu dohledat parametry článku.
Děkuji
To ani google nenašiel... Vyrába sa kopec článkov, ktoré nie sú voľne v obehu. Meniť jeden článok nie je dobrý nápad, o to viac že sa rovnaký zohnať asi nedá. Do čoho to je?
Je to do koloběžky a měl jsem v úmyslu vyměnit celou "řadu". Baterka je 13s8p takže 8 kusů vyměnit. Není to ideální vím, ale něco s tím udělat musím. Google mám také projíty a nic. Zeptám se asi blbě, co je menší zlo dát tam stejnou kapacitu tzn 2500mAh a a vyšší vybijeci proud??
Náhrada 8 ks článků Samsung 25R by mohla být OK.
Ještě se zeptám, články brát tady z česka nebo zkusit nkon? Popřípadě vyzkoušený prodejce?
Tak to je na vás, jak se rozhodnete. Pokud zvolíte nkon, 10 ks Samsung 25R vyjde včetně dopravy na cca 1050,- Kč při kurzu 1 EUR = 26,3 Kč. Záleží taky jaký kurz vám při té platbě kartou bude účtovat vaše banka.
Jenom pozor, pro tohle množství určitě nevolit dopravu GLS. S GLS mě přišly články v ošoupané bublinkové obálce a trochu poškozené. Doporučuju zvolit dopravu DPD pro kterou nkon dává lepší balení a doručení je rychlejší.