Zdravím,
půjčil jsem si od dědy jeho již nepoužívané elektrokolo. Jeden den jsem na něm jezdil v pohodě. Nemusel jsem vůbec šlapat a jenom jsem přidával. Teď mám ale problém. Kolo dá se říci vůbec nereaguje na přidávání a až když jedu tak samovolně přidává. Na kole jsem žádný režimy asistence nenašel... Cestou domů se to "nějak" spravilo a kolo tahalo když jsem přidával. Bylo to v pohodě tak 1 minutu...
Jedná se o toto kolo: https://www.greenfinder.de/e-bikes/model/?tx...
Nevěděl byste náhodou někdo, jak to spravit? Manual na netu jsem nenašel...
Předem moc díky za pomoc :)
Doporucil bych nejdriv nabit baterku:)
A čo tak pohľadať chybu v kabeláži a ovládacích prvkoch?
No, kup si slušné elektrokolo a ne čínský šrot.
Nebo zaber sám.
Začíná mi z vás být smutno, drazí kolegové.
Je to tu furt, jaký motor, jak vochcat omezení rychlosti, jak na baterii.....
Skoro začínám být příznivce nápadu, založte si server "na elektrokole".
Ty asi stále nechápeš,že stroj,který je regulerně pojmenovaný elektrokolo,je kolo s POMOCNÝM motorem,čili samo rozhodně nejezdí.Bohužel,tuto teorii často podporují i výrobci a prodejci,tím,že uvádějí jakýsi dojezd pouze na elektriku.To je čistě teoretické číslo.Na elektrokole se musí šlapat,jako na kterémkoli jiném.Ten elektromotor má za úkol ne to kolo pohánět,ale usnadnit šlapání.Nic víc.
Já o elektrolech vím úplně prd :-)
No jasně, že víš prd, stárneš a tím pádem senilníš a tedy veškeré těžce nabyté zkušenosti snad na všech typech elektrokol, co se kdy objevily, zapomínáš, tak tě holt kolemjdoucí cucák musí poučit :)
Slyšels někdy o přísloví "nosit sovy do Athén" nebo "učit orla lítat"?- Tak podobnej příklad je tvý poučování Jindry co to je elektrokolo :).
Úžasný nápad, skvělé. Už se v tom motorkářském gangu cítím diskriminován.
ty si to taky zasloužíš, za svoji nevymáchamnou hubu :-)