A sakra... já to hodila do předběžných plánů, že kolem dvacátého je jediný možný termín, ale letos se mi jakékoli časové rozvrhy totálně rozsypaly.
(Kolo jsem letos vytáhla dvakrát. Slovy DVAKRÁT. A vůbec netuším, zda do konce roku bude nějaké potřetí...)
Omlouvám se, letos sraz u Ifči nebude. Příští rok bych snad měla mít už jen jeden pracovní poměr a doufám se k lehu i srazům navrátit...
A letos jsem chtěl přijet....
i ty Malacky se kua posunuly ))-:
... to způsobil Macek !
Išiel Macek do Malacek šošovičku mlácic,
zabudol si cepy doma, musel sa on vrácic.
Zdravím, rád bych se zúčastnil této akce.. teď jsem teprve objevil tuhle stránku a zjistil jsem, že jsem všechny letošní akce propásl. Kdybych přijel tak mě poznáte podle tohoto trička https://www.sportinator.cz/cs/tr-sp000093... a nebo podle dresu Bora Bora, bude záležet na počasí :) mohu jen poprosit, jestli je někde více informací k akci a jak to bude vlastně probíhat? Mockrát děkuji
Více o akci, je v tématu "Potkali se u Malacek". V podsekci více o akci. V úvodu.
Správný tričko ale vypadá takhle.
Už je teda dost jetý, za těch 15 roků.
No, však by nemusel být až zas takový problém požádat Azub o origo obrázek a udělat taková trika ještě jednou. Na druhou stranu, ty silulety jdou poměrně snadno stáhnout nebo udělat z tematické fotografie. Ovšem by to chtělo grafika kvůli proporcím.
Za třetí, teoreticky bysme mohli HonzuK požádat, aby to triko prohnal skenerem a pak to jen dopilovali.
Zdravím povaleče, 20.-20.9. se u mně na chalupě ve Vidči sjede pár kamarádů - Jirka Paprota, strejda Libor, Duče, Zdeněk z Havířova na ukončení sezóny. Bude to přátelské posezení u ohně a piva, jídlo z vlastních zdrojů, bez sobotní vyjížďky. Kdo by se chtěl projet samozřejmě může. Kdo by se chtěl přidat bude vítán. Pokud byste měli zájem, pište mi na mejl [email protected] nebo volejte 730657470, tady moc nechodím.
Oprava - 20.-22.9.
Děkuji Tobě a Marcelce za zázemí a všem kamarádum, kteří přijeli, za účast. Moc jsem si to užil. Doufám, že bude do budoucna platit "příští rok ve stejnou dobu". Dík
Bylo to bezva,taky doufám že se zrodila nová tradice.Díky moc.
Honda sraz? Škoda, mám plno.
Sice je škoda, že tvůj Honda bude chybět, ale k Ifči "Sraz u Ifči, Řeka" bys mohl připsat "Letos u Zdeňka 42, Vidče." :-))
Dopr., kolikrát mám říkat, že to nejde editovat!
Hmm. Honda sraz!!! Všichni hondisti světa spojte se. Ve Vidči. Ale pouze na osobní pozvánku.
5 účastníků - to byste mohli založit stranickou skupinu ...
Souhlasím. Takže sobotní večer proběhne takto.
1. registrace přítomných
2. Úvod
3. Zvolení volební komise
4. Volba předsedy,náměstků,pokladníka atd....
5. Diskuze (účastníci s míň než 1,5 promile budou z diskuze vyloučeni)
6. Závěr se odkládá na ráno následujícího dne
Tvá kandidatura na předsedu,náměstka, pokladníka,výčepního,číšníka atd. je přijata.
Tak jsem nafotil naše motory.
A další: Liborův, Dušanův a Radkův.
Já bysem se taky chtěl sjet, třeba celé weekend
Ty už máš taky Hondu? Jestli né, tak ani nejezdi.
:-))