Dlouho jsme s kamarádem Jardou sbírali morální síly na podobný podnik. Nakonec jsme se rozhodli využít volný čas, který se nabízel v tomto termínu mezi prací, hlídáním vnoučat, koček, domácími pracemi a pod... Jistě bychom vymysleli cestu Krkonošemi i na víc dní, jen bychom ji museli zase odkládat…
Jeste sem dam odkaz na upravenou trasu tretiho dne. V textu jsem omylem pouzil nejakou starsi verzi. Jen tu cestu k boude U Bileho Labe po Hollmanove ceste mi planovac pro kolo odmitl nakreslit
https://en.mapy.cz/s/3wJK2
To se ani nedivím. Také jsem jednou tu kamenitou cestu u Bílýho Labe absolvovala. Já ale směrem nahoru.
Pěkný výlet. Ještě si to musím projít s mapou v ruce.
Cesta je, az na ten zaver, moc pekna. Ale tlacit kolo par set metru neni zas takovy problem. Vzdycky me lakala pri pohledu z uboci Kozich hrbetu.
Jj, ta třetí fotka, na to si pamatuju :o)))
A ta Dřevařská cesta naproti nad Špindl je taky super, na začátku se ani kolo nemusí nosit :o)
Tedy vskutku pěkné. Jednak jste si vybrali opravdu hezkou trasu a to lepší co jde v Krkonoších jet. No a pak hodně dobrý výkon, Krkonoše nahoru a dolů nejsou nic oddychového a dají slušně zabrat.