Prosim o radu, mam el.motor v zadním kole a k tomu jsem dostal ŘJ a kabeláž. vše je činské výroby. po pospojování konektorů a připojeni na baterii a přidání "plynu" motor jen zabručí,škubne, ale netočí se. Poradí někdo? zda je KO. motor nebo ŘJ.?? anebo kde hledat jinou chybu. Vše je z nějakého kolo-choppere, světla, blinkry atd.fungují. Uvítám každou dobrou radu. Díky
Jednotlivé komponenty treba premerať alebo otestovať so zaručene fungujúcimi komponentami. Keď bude jasné kde je chyba nebude možno tak ťažké ju odstrániť. Chyba by mohla byť v kabeláži medzi RJ a motorom alebo v hall sondách podľa popisu.
diky za radu, ano to bude nejlepší řešení. vzájemne propojení mezi fungujícím elkolem a mými komponenty..
Pokusit se přehazovat fáze k motoru a kabely k hall sondám. Začal bych u hall sond.
mam přehazovat dráty od hall sond, ikdyž baervně vše sedí?? Jediné co jsem musel přehodit byl prostřední s krajním drátem u "plyn" ovladače. Ten puvodní byl rozbitý a jiný jsem použil z jineho elskutru. Někde sem četl, že jsou 2 druhy propojeni u ovladače.
Zdravim.
Pokud mate novou RJ (asi po roku 2013-2014), tak RJ urcite ma 2 bile kabely - na uceni RJ pracovat s motorem.
Nejdriv pripojite RJ k motoru, baterce a rukojeti plynu, pak spojite bily draty. Zmacknete plyn - kolo zacne brucit nebo tocit. V prvnim pripade propustite plyn a pak zmacknete ho jeste jednou - kolo zacne tocit spravnim smerem.
Kdyz kolo zacne tocit spravnim smerem, propustite plyn a rozpojite bile dratky. Hotovo.