Správa internetového portálu o cykloturistice je úžasná práce, která nás, doufám, ještě dlouho bude bavit tak jako teď. Mezi méně příjemné stránky patří to, že máme čím dál tím méně času sami jezdit na kolech. Letošní červen by měl vše změnit.
Hodně štěstí,snad se uvidíme ve Stráži nad Nežárkou.
Toz at vam to pekne slape!!!!
Vítr do zad, minimum defektů a krásné zážitky vám všem - my vyrážíme ve stejný den, tj. zítra, ale na opačnou stranu :-) a zabalené věci také ještě nemáme...
Šťastnou cestu, krásné počasí, žádné karamboly a občas navštivte nějakou tu internetovou kavárnu a dejte o sobě vědět.
Přeju krásnou a pohodovou dovolenou!
Taky se připojím, ani nevíte jak vám závidím. Mě teď čeká těžká lopota ve škole, končí školní rok a začíná to být hustý...
Tak hodně štěstí, šťastnou cestu a ať to frčííí...
Pedáááááááááááááááááááááál
A to se mame jako pridat nebo nam to jako jen oznamujou ,ze jedou hmmm dobry no a co dal ????
Pokud vím, můžeš se i přidat na kus cesty, když budeš chtít...
Tak já ti Pajono dám třeba malej příklad.
Tak třeba včera jeli kolem Semic, kde často pobejvám. Tak jsme si dali kávu, pokecali o všem možném, a to bylo vše. Kdyby mě netrápila choroba, určitě bych se na nějakej ten km přidal, alespoň symbolicky. Věř, že když pojedeš třeba měsíc někde neznámem, tak tě půlhodinka pokecání s někým, koho znáš třeba jen po netu určitě potěší.
Mám Vás všechny moc pozdravovat !!!
Kolín
Tak tebe ta choroba přece jenom schvátila?!? To je mi teda líto, ale snad budeš do víkendu zase jako rybička :o)))
A doufám, že jsi Vrtaly pozdravoval :o)))
Vrtalovi zdraví z Kroměříže - zítra pokračují podél Moravy na jihovýchod :o)))
Dekujeme za informaci :))))))))))
Vrtalové všechny zdraví ze Strážnice a kdo je tu ze Slovenska, tak zítra míří právě tam :o)))
Vrtalové opět všechny zdraví - berou právě zatáčku kolem Passova a po 3 týdnech putování míří zase zpět do Čech :o)))
Tak už jsme skoro doma - Orlická přehrada. Jsme opálení, špinaví a naprosto spokojení. Bylo to super, můžu jen doporučit tenhle způsob dovolený.
Jeeee.....tak to jste si pekne uzili!!! Uz se tesim na nejaky clanek!!! A fotky:-)
Tak vítejte zase zpátky doma :o)))