... mě z toho počasí trefí, to nemůže být ani chvíli pěkně, mám nové kolo a byl jsem na něm zatím jen jednou, a taky nemám s kým jezdit, koupím 10 deka sluníčka, jinak po mě nehažte, že jezdím jen ve slušném počasí, není tomu vždy tak, ale sám jedu jen když je obstojně a to déšť s kroupama podle mě není
Naprosto tě chápu. Já už měsíc nedělám nic jiného, než nadávam na počasí. Když bylo náhodou pěkně přes týden, tak jsem byl služebně v zahraničí a jak jsem přijel zpátky, tak najednou zase hnus.
Nakonec jak poslední neděli povylezlo trochu slunko a oschly silnice, tak jsem vyrazil, ale zapoměl jsem že v lese to asi ještě suché nebude. Blatníky na crossu nemám, o vzorku nemluvě, takže jsem se málem pěkně rozšvihal (kterýžto zážitek mě finálně donutil koupit helmu) a navíc jsem byl luxusně ohozený (bílé kraťasy, bílé tričko a přes ně čáru jak kdybych při úplavici dělal stojku :o))).
Doufám že alespoň příští týden už bude trochu léto.
Počasí je přece vždycky takové, jaké si ho uděláš :o)))
P.S.
Např. zítra bude, s ohledem na sestavu skupiny "Krakovec a 30 brodů" nádherně ať si rosničky říkají co chtějí :o)))
určitě bude nádherně, už jsem Vám to počasí objednal :)
Já budu dělat obláček, jsem lehkej jako vánek !!!
Ty můžeš, z tebe nezaprší :o)))
No jestli přijde průtrž mračna, tak bůh s Váma !!
Bu, bu, bu a už jdu spát :o)))
Ani nevíš, jak jsem nervozní, že ráno zaspím...
Mimochodem, budeš mít proti dešti zase tu igelitovou žlutou "šprcku" nebo si už svůj pršiplášť upgradoval?!?
V jednom městě na Islandu, nebo v Norsku, či kde říkají, že neexistuje špatné počasí, nanejvýš se člověk špatně oblékne. :-)
To se říká v české kotlině, seveřani a Vikingové zvlášť nemluví dobře česky ... 8-)))
Slunicka se vam zachtelo? :-))) Tak to musite do Walesu, jedine tady je ted to spravne pocasi na kolo:-)))
http://www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml
I kdyz mohlo by se uz trochu ochladit, 25C ve stinu je uz skoro moc. A nejaky ten destik by taky neskodil:-)))
My se včera nenechali zvyklat roztodivnými rosničkovými předpověďmi a vyrazili jsme na původně plánovaný hrad Krakovec. A dobře jsme udělali - bylo celý den nádherně.
Takže kdo se nebojí větru deště, tomu holt počasí popřeje :o)))
Tak letos začal medardovský monzun na zmrzlé muže... ale hlavně se mi letos ještě nestalo, že bych někam jel za bezvětří. Předminulou neděli jsem to šněroval po okreskách ve větru dobrých 15m/s, tuhle neděli jsem si dal okruh a v nejlepším případě to foukalo z boku...
Mě už to taky neba, v týdnu to jde a o víkendu je hnusně:-(
Včera jsem si to štrádovala podél Vltavy a až na ten protivítr to bylo celkem fajn.