Musíš přišlápnout. Pak to pojede rychleji.
to se ale zapotíś...
Normálně nejde a čipování nemám rád a nedoporučuji.
Ahoj,taky potom pátrám, měl jsem kolo Altar a tam to nebyl problém. Kolo Kent mám dvanáct dnů zatím jsem nic nezjistil,ani nevyčetl. Kdyby jsi získal nové poznatky dej vědět. Hezký den Petr
Dobrý den,
jaké máte zkušenosti s Bafang M500? Jeden prodejce mě ho nedoporučoval, díky za reakce
Mám jen informace z druhé ruky, ale ta "druhá ruka" je technik servisu elektrokol firmy, která je poměrně velkým prodejcem e-kol. No a ten mne informoval, že všechna nová elektrokola s bafangem M500, co prodali, se vrátila na reklamaci. Jak jsem slyšel, tak předávám, příčiny reklamací nespecifikoval.
rychlost motorů M500 jde zvýšit pouze přes software BESST. Jinak z našich zkušeností vyplývá,že motor M500 ukáže co umí až po otevření na 35km/h potom je to paráda. Jinak co se týká již zmiňovaných reklamací u nás ani jedna.
Jj, vysol 4-5 tisíc Kč za úpravu a ujedeš jen čtvrtinu dojezdu! - No, nekup to! :-)))
4-5 tisíc? Na to jste přišel jak? Jde to přes SW čip není potřeba.
Ahoj vsem, mam opacny dotaz. Jde snizit nastavenou max. rychlost pri pomoci? Mně by stačla rychlost např. 22 km/hod. Vetsinou jezdim na pohodu 25-27 km/hod. Motor vypina pri cca 26 km/hod, takze zbytecne casto vypina a zapina. Motor se mi hodi hlavne v kopcich nebo pri protivetru. Mam LF KENT, ale nemuzu to ted zkusit, kolo muselo po cca 150 km do servisu pro vice problemu.