To vyzerá na nesprávne nastavenie nabíjačky. Treba nastaviť tak aby bol nabíjací prúd pre obe batérie rovnaký. Myslím že niekto to tu už rozoberal že má nabíjačka výkonový limit a ten keď sa prekročí tak na jednom kanáli uberie výkon a druhý ide naplno.
Nasteveno je to oboje na max 2x10A nabijecka by mela davat max 2x12A.Ve skutecnosti jsem tam nevidel tect vic ja 6,5A.Takze pretizena byt nemuze.Leda ze by jedna baterka byla uz z vyroby horsi.
Smates,nabíjej pouze když máš nastavené na té nabíječce "Charging" a také tam nastav max dobíjení 4.2 A a mělo by to být v pořádku.Když totiž dáš maximální dobíjení,to je 2x 5A,tak se to převaluje a jakoby hádá.Tak to vyzkoušej a uvidíš.
Aha ja myslel ze ta nabijecka zvladne 2x12A tak jak na ni jde nastavit.Skoda vedet to driv tak jsem koupil vykonnejsi nabijecku.Ty baterky se daj nabijet 16A.
Ano, je to přesně tak, mám stejnou nabíječku a při dobíjení dvou baterií 6S současně je potřeba nastavit 4,2A na každý kanál. Víc prostě tato nabíječka nedá, takže když dáte na oba kanály maximum, tak dává do jedné baterie víc a do druhé méně proudu. Kdyby jste nabíjel jen jednu baterii, tak do ní dá 8,5A.
Tak prostě budeš nabíjet o chvilku déle! Ale tato nabíječka je dobrý přístroj.