Ahoja kolaři poradte kde sehnat u nas v republice komponenty(sedlovku,hl. slozeni,riditka,predstavec) od firmy FACE RACE nějak nemohu nic najit
Dík moc vsem
DAJ Sport, České Vrbné 1902, České Budějovice
385 520 859
Myslím že v Práglu na Karláku v tom cyklocentru co nevím jak se jmenuje měli nějaké věci Race Face.Je to od metra přes park vlevo.Moc se mi tam líbili kliky.
Nebo můžeš zkusit tento vyhledávač.
http://cyklo.superkauf.cz
Kucííí všem moc díík
Už rok shánim představec RF Evolve černej 100mm, ...neni, prostě nikde neni, sem zoufalej, protože jsem ho vlastně dostal vloni k narozeninám a od té doby jsem tak nějak bez prezentu. Zkoušel jsem to přes Trinnity, bikezone atd. ale bez úspěchu. Dokonce se i můj servisák po tom ptal, nic platný. Co já vim tak jsou problémy mezi výrobcem a dovozcem a pokud to je jako u "jiných" dovozců, tak bude tohle zboží nedostupný asi napořád. Jestli prosimvás někdo narazíte na tenhle představec, dejte prosim vědět, budu Vám moc,moc a moc zavázanej.Může být i "Deus", nějak se s tim srovnám, ale musí být. Dík.
p.s. Já vim, že můžu mít desítky jinejch představců, ale já chci tenhle. TENHLE!
Fakt ho nabízejí, XC provedení, délka 110 mm, průměr sloupku 1", bez koruny za 1200,-.
No to je právě kluci ono, já sem ho zkoušel objednat někdy v únoru (to byla ta nabídka stejná jako dnes) a bylo mi odepsáno právě to, že z důvodů problémů ze strany dovozce není možné komponent dodat. Já to budu teda zkoušet znovu, samozřejmě, třeba už to je, ale přijde mi zvláštní nabízet k prodeji něco, co vůbec neni v republice.
Bohužel, tohle je v dnešní době úplně normální... Myslel jsem, že se to týká jen dílů do PC, ale jak tak sleduji, tak to bude všude úplně stejné... Jestli snad čekají na větší počet zájemců a pak to teprve laskavě objednají...
Hele ja jsem to zazil asi 5x ze na internetu nabizeli zbozi ktery uz davno neprodavaj je to bordel
No ten Deus je drazsi 2255,- Evolve- 1225,-
No v Brne v Hobby Sportu maj nakej race face stuff... mozna i v TBB :)