Termín: 08.06.2019
Místo: Pardubice, Kunětická hora
Již druhý ročník 24.hodinového, cyklistického, charitativního závodu.
Tak co, přidá se někdo a pojede se vyblbnout?
Povrch silnice je pěkný asfalt a mimo asi 300 m je celý téměř nový, hladký a bez flastrů. Asi třetina okruhu je v lese a tak je krytá proti větru a slunci.
Podle pořadatelů bude dobu akce významně omezený provoz motorových vozidel.
Jen tak mimochodem - dá se někde dohledat loňská výsledková listina?
(Jde mi o to, jaký je rozptyl. Zda se účastní především závodníci či zda se v tom najdou i lidi, co si tam prostě nějakou dobu pro dobrý pocit zajezdí.)
Jednotlivci kolem 400 az 460, druztva stafetove o dost vic. Vyvesenou ji nemaji, poslali mi ji v tabulce, tak jestli chces podrobne, muzu ti ji preposlat do mailu. Zatim tam moc lidi nejelo, ale byl to prvni rocnik. Nebal bych se toho, tyhle akce byvaji na pohodu, kazdy jede jak chce a umi. I na K24, kde jel i profik, to je tak.
Letos se mi to stejně kryje s jinou akcí, ale jinak mě tady ty čtyřiadvacetihodinovky docela lákají - pokud by tam krom profíků bylo dostatečně početné zastoupení i na druhém okraji spektra. :-)
Tyhle soutěže pro kolemjedoucí jsou v pohodě, bývá tam také dost těch co si chtějí v soutěžní atmosféře vyzkoušet svoje možnosti nebo jen tak pro zábavu a v pohodě si odjezdí pár kilometrů proti těm nejlepším.