reklama

Celolep na kolo - hledám lepidlo

Chtěl bych si na kolo udělal celolep chameleon proměnlivou fólií -> https://tatechnix.cz/14221-samolepici-folie , ale protože s tím jezdím po lesních cestách, tak hledám takové to lepidlo čím se zatáhne hrana té fólie. Na autech se to používá když se ukončuje hrana. Nevíte kde bych ho koupil? Ale nechci kýbl 10kg.. Stačilo by 300 g v pistoli.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 11.02.2019
Autor: Lukan
  • Re: Celolep na kolo - hledám lepidlo

Hele a skusil si se zeptat tam kde prodavaji tu folii?

jinak - nemás tusení kde by se dala koupit maskacová folie, ta ktere se rika woodland?
    (klidne do soukr zpravy, at tady nedelame reklamu)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 14.02.2019
    Autor: cibi
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: muže na vztah vážný

dnes
Je možné v dnešní uspěchané době potkat ještě může, který si udělá čas na společné chvíle s ženou, muže který umí…

Hledám: Parťáky/čky na Cestu k Jaderskému moři a zpět

včera
Zdravím všechny cyklisty/ky, jmenuji se Leonard Votápek, a celkem mě začalo bavit kolo, jako doplněk k atletice.…

Hledám: parťačku

Hledám: parťačku
31.03.2025
na ježdění na kole v Česku i ve světě

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

232 cyklistů (5 přihlášených)

Atlas Mountain Race – marockými horami na kole

Poprvé jsem v zimě letěl s kolem do teplých krajin. Účastnil jsem se bikepacking závodu Atlas Mountain Race v…
Fabulator | 11.03.2025

Rodinný bikepacking končí: Z Nízkých Tater přes Muránskou planinu až do Dobšiné

Po noci strávené na horské chatě jsme se probudili a zjistili, že jedno z kol na mém zamčeném bicyklu bylo…
Kristina | 20.01.2025

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025