Termín: 01.05.2019
Místo: Komárno, Kravany nad Dunajom
Vážení ležadloví cyklisti!
5. Stretnutie ležadlových cyklistov na Slovensku sa uskutoční v dňoch od 01. mája do 05.mája 2019. V minulom roku sa stretnutia zúčastnilo 130 ležadlových cyklistov z piatich krajín - Slovensko, Česko, Maďarsko, Rumunsko a Srbsko. Príchod a registrácia bude od 01.mája v…
Nějak to zapadlo, chce to oživit. Něco se probíralo v Kalendáři, ale samostatné téma je lepší.
Tak kdo tam pojede po vlastní ose, kdy a kudy?
Chystám se vyrazit ve středu 1. 5. hned po půlnoci, abych tam odpoledne byl. I s nějakýma odchylkama od nejkratší trasy to bude nejvýš 270 km.
Teším se, že konečně budu moct přijet, protože kdo ví, co bude příště...
Jedu z Českých Budějovic v sobotu 27.4
No to je pěkný výlet. Nejkratší by to bylo přes Rakousko - to asi ne?
Já vyrazím snad 27.4. Pojedu delší trasou přes Blavu. Po 004/EV13 na EV6. Minule jsem nejel sám a cestou jsme se rozmnožovali o další spolujezdce. Jak to bude tentokrát, nevím. Jsem připraven na všechny možnosti.
Jedu 30.4. z Břeclavi, taky podle vody.
1.mája z Nového Mesta kolem Váhu...
Potkáme se v Komárně.
Přes NM chcu jet taky, přes Komárno už ne. Ale kdybych cestou někoho potkal, tak se přidám.
Jsem na cestě momentálně nocleh "Sedlčany,,
Tak jsem si dnes sbalil, naložené kolo má celkem 42 kg. Je to už aspoň trochu "natěžko"?
Asi ne... ale těžší to ještě nebylo.
Teď zalehnout - napřed doma, před ránem pak na kolo a s větrem v zádech, snad konečně už.
Bylo to zajímavé. Nerad jsem odjížděl kvůli předpovědi počasí o den dřív.
Cesta tam byla fakt s větrem v zádech a k tomu přes kopečky.
Zpátky jinou cestou, víc podél vody a skoro až k hranicím vyšel zas parádní vítr v zádech, počasí ideální, pár kapek jenom u Piešťan.
Pak přes kopce byl kus bez větru a až na té naší rovině klasika - posledních 50 km pořádný protivítr a k tomu posledních 15 nebo 20 km v dešti.
Ale pořád nic proti tomu větru, co bych si užil dnes.
Takže zpáteční cesta nakonec trvala stejně dlouho jako cesta přes kopce tam, asi 13 hodin a 280 km to vyšlo taky zhruba stejně.