Přesto, že jsem na tyhle stránky napsal již pár blogů, nějak mně to nejde. Poraďte někdo. Text mám ve Wordu, překopíruji a nejde mě odklepnout, že souhlasím s provozními podmínkami. Zkoušel jsem v Explorelu i v Modzile. Jak to udělat, aby se provozní podmínka zaháčkovali a pustilo mě to dál?
V čem je problém? Uděláš to úplně stejně jako si to udělal ve všech předchozích případech, nic se v postupu nezměnilo.
Pokud se ti nedaří, tak se zeptej v redakci.
Mezi odeslanim blogu a jeho vyvesenim je casova prodleva, na rozdil od bezneho prispevku.
Nemáš náhodou zapnuté blokování vyskakovacích oken?
Něco takového mě to psalo, ale myslel jsem, že jsem je vypnul. Tak už fakt nevím.
,,,nestačí si myslet- je třeba to vědět, teda přesvědčit se.Po klepnutí levým tl. na ADblok se v otevř. okně zobrazí vypínač- zapnutý/vypnutý. Je třeba ho vypnout(a po skončení zapnout. Já v Mozile problém nemám a kopíroval jsem taky.
Využiju pohaslé datové vlákno, prosím Vás od čeho je soubour agUIkeu.exe?
Od rána mi vyjelo snad tisíc potvrzovacích OK okýnek a marně přemýšlám, od čeho to je.
Už jenom jméno toho adresáře by mě znejistělo. Natož to, že se to nedá najít na webu. :(
No, smazal jsem to a přestala mi hučet UPS, tak to byl nějaký šmejd asi na bitkojn pro někoho...
Ještě v tom adresáři bylo prtzz2.exe. Natahovalo se to při bútu.
Ale že AVAST byl klidný.