Zdarec, som tu novy tak sa budem pytat ako blebec. Aj ked sa sa tu uz vela docital stale mam otazkytak napr:
Mam kolebozku so 4ks 36V 4400mAh batt.
Su zapojene ako 2 samostatne jednotky po 2ks.
Co sa zmeni zlepsi/zhorsi ak ich zapojim vsetky paralerne do jednej ?
Diki zaodpovede
To ako používajú sa po dve naraz zapojené paralelne a keď sa vybijú použijú sa ďalšie dve?
Presne tak, je to myslene ze ides na 2bateriach a ked dojdu tak je pravy cas sa otocit zapnuty dalsie 2 ist domow :)
Ale rad by som pocul od niekoho ci by nebolo lepsie zapojit ich do jednej .... co to urobi s dojazdom co s casom nabyjania a celkovej zivotnosti batt?
Ty musíš bejt někde z Žitného ostrova :-)
Pochybuju, že bys na jednu baterii jel např. ze Žďáru do Brna a na stejnou kapacitu pak dojel zpátky do Žďáru :-)
Zapojiť všetky 4 paralelne má nasledujúce výhody:
1. Vyššia životnosť batérií
2. Vyššie dodané Wh
3. Menší (v tomto prípade polovičný) pokles napätia pod záťažou
4. Vyššia maximálna rýchlosť (vďaka vyššiemu napätiu pod záťažou)
5. Šetrnejšie a pohodlnejšie nabíjanie (ak nabíjate jednou nabíjačkou, nabijú sa všetky 4 naraz)
Ako veľmi sa to prejaví záleží od toho či sú aktuálne tie 2 batérie hodne zaťažované alebo nie. Nepoznám ich parametre (napätie a Ah je k ničomu, treba minimálne vedieť typ článkov) a tiež nepoznáme aký odber má kolobežka.
Nevýhoda paralelného zapojenia:
Nebudete vedieť kedy ste v polovici kapacity a kedy sa máte otočiť na cestu domov.
Lubo, platí ty výhody i pro baterie Lipo? Mám jen baterie 10Ah a chci spojit ještě další dvě stejné, tak bych měl 20Ah.
Len by som doplnil Boba že to platí pre akékoľvek batérie (principiálne). A tiež je možné spojiť paralelne aj balančné vodiče a nabíjať naraz, v tom prípade je potrebné spojiť paralelne batérie aj na úrovni jednotlivých packov (tehličiek).
Takže v praxi sa jedna stará a jedna nová, inak rovnaká tehlička spojí paralelne, to isté sa urobí so zvyšnými dvomi a až následne sa zapoja do série. Balančné vodiče samozrejme smú byť spojené len na tých batériách, ktoré sú spojené paralelne.
Než propojovat servisní konektory tak raději nabíjím vždy dvě a dvě baterie:-)
Časově to vyjde stejně stejně.
Nebo bych přikoupil ještě jednu nabíječku, pro zrychlení nabíjení, záleží na prioritách.
Já bych asi také nabíjel jen po těch dvou bateriích. V tom letování a pospojování se může vytvořit chyba,a je vymalováno!! Neumím letovat!!Já jsem rád,že mi ty baterie po mém nabíjení fungují,držel jsem se vašich rad,pořídil doporučovanou nabíječku,kamarád mi sletoval všechny prodlužky s XT90 a opravdu paráda.Vše funguje!!
Priznám sa že obdivujem tento nabíjací entuziazmus, mňa to veľmi rýchlo prešlo a dnes už si neviem predstaviť že by som sa stále babral s batériami a balančnými konektormi a nabíjal na neviem koľko krát... Jazdím často a nabíjam tiež často, na toto by som nemal nervy. Maximum čo som ochotný je občas premerať články battery medicom a inak len zapichnem konektor a nabíjam... Nech žije "Bulk Charging" :-)
Lubo,jenže vy jste z jiného světa,pokud se týká elektřiny a všeho toho kolem!!!!My totální laici vám nesaháme ani po šlapky!!
Ale figu, kamaráti čo tu jazdia nie sú žiadni odborníci a všetci jazdíme na LiPo a ani jeden z nás nenabíja modelárskou nabíjačkou... Poučil som ich čo áno a čo nie, a nemajú problém... Aj tu na fórum som veľakrát písal ako na to... Nie je to nič zložité, ba práve naopak, to babranie sa s modelárskymi nabíjačkami a ustavičné rozpájanie a zapájanie je zložitejšie a väčšie riziko že sa niečo vy...
Dakujem toto je odpoved ktoru som potreboval