Termín: 17.11.2018
Místo: Staré Město, Nádraží
Pohodová podzimní vyjížďka nahoru a dolů "klasickou", případně přitvrzenou trasou :), trasou (délka cca 50 - 60 km; dá se když tak zkrátit).
Sraz v 07:10 v Břeclavi před nádražím, odjezd vlakem 07:21 z BV do Starého Města u U.H., příjezd 08:01 (od Olomouce, odj. 07:11, vlak přijede v 07:54).
Zpět…
To už je zas podzim? Ani ne před měsícem jsem teprve očistil, rozhejbal (nechtělo se mu) a promazal ono kolo po jarní akci. Nikam jinam jsem ho letos nevytáhl.
Tak snad to vyjde, ještě nebylo tak zle, aby se nedalo. Je dobré, že další den vychází zas volno.
Kdyby jen podzim.. :-D
Ona bude už brzy i zima, Vánoce a hlavně Antivánoční anticyklojízda. ;-)
Letos buď 8. anebo 22. 12. Bohužel, 15. nemůžu...
Jsem pro 22.12. :-)
Tak hlavně že plánuješ, ale máš už očkování proti raketam? :-D
My se letos nezucastnime, pokud prezijeme dovolenou, tak jsme domluveni na ten daný víkend do termalu v Besenovej.
No já myslel, že bych tam dojel autem. :-) Zatím dávám tak do 10km na koloběžce a hodně chodím. Teď jsem byl u závodní doktorky poptat se na případné pracovní omezení a vyhodila mě, že po šesti týdnech mi nedokáže nic říct. prý mám přijít po Novém roce a pobavíme se. Lázně od 30.11 do 28.12.
Kam to jedeš, že si tam nechají pacoše přes Štědrý den?!?
Do Teplic nad Bečvou, jinak tu samou otázku jsem jim položil taky. Podle mě to vypadá, že počítají s tím, že se všichni 23 sbalí a pojedou na svátky domů....naprosto to nechápu.
Tak to bys je asi "mile" překvapil, kdyby celá rodina přijela za tebou :o)))
No něco po poledni bychom tam měli být. Poznáš nás jednoduše, oproti ostatním budeme mít zablácená kola. ;-)
Tož jak bylo? Naložená ve vířivce jsem na váš vzpomínala. :-))
Třetím do party byl Bilíček...
Jak psal Radek, počasí z hlediska slunce a modré oblohy luxusní, z hlediska teploty a větru asi zatím nejstudenější.
Jinovatka, kde nesvítilo slunko. Všude plno listí, ale sucho, takže až na tu zimu (ve stínu +2) super.
Pro mne docela teplotní sešup od Izraele (před týdnem jsme se poflakovali v poušti, resp. v Jeruzalémě). :-D
Ale dolů na asfalt v Salaši jsme stihli sjet ještě za světla, sjezdík několik km listím by se ti určitě líbil. :)
Dal jsem pro diváky i pár piruet díky skrytým klackům, ale pády žádné.
Hmm, tamní lesy jsou fakt nádherný a zvlášť za hezkého počasí.
Snad to vyjde zase na jaře.