Hezký den,máte někdo zkušenost s těmito koly? Jaké jsou kvality? Je to pro větší dítě,takže kola 26" nevadí..konkrétně se jedná o toto kolo:
http://www.bezvakolo.cz/154073-six-70-modra
Díky moc za postřehy:)
Felty bejvaly na urovni Meridy, Superioru a dalsich podobnych beznych kol. Nic extra, slusny prumer. Hodne zalezi na konkretnim modelu. Lacine kolo bude o nicem u kazde znacky, stredne draha mivaji vyrovnanou kvalitu.
Divny je, ze v popisu maji devitikvaltovy razeni, ale osmikvaltovou kazetu. To by dohromady mocneslo :-) Asi chybka v popisu
Jak jsem psal vys - zazrak to nebude, chvili poslouzi. Zalezi, jak se s tim bude zachazet. Kola do opravdoveho terenu, aby vydrzela, vypadaji jinak, ale taky nestoji pod deset tisic. Vydrzet muze dost, ale pokud tomu bude davat trochu vic za usi ( to odrostlejsi deti umi :-) , tak se nezlobit, kdyz neco povoli, nepujde seridit, bude se muset menit.
Dik,mě jde o to,abych nekoupila totální křáp:)
Kolo je zlevněný,jelikož je to výprodej z roku 2014 a má kola 26",což dítěti nevadí,ale jinak 26 "nejdou na odbyt...
To je vec vkusu a reklamy. Ja jsem dite chvili pred duchodem a 26" mi naprosto vyhovuje. Nejde jen o to, jestli se to prodava a jak - ale taky kde a jak se to pouziva. Kazdy rozmer ma sve plusy a minusy.
Tak, tak, třeba na sjíždění schodů jsou lepší 29" kola :-)
Zase na úzké cestičce lesem nad srázem, s utaženýma zatáčkama, se na 29, pokud nemáš odvahu jet smykem, nevytočíš.
A také 26 vyjde v levném duralovém provedení podstatně lehčí než ta 29.
Blbé je, že 26 kolo ve slušném provedení už nekoupíš.