V odborném časopise Šlapka a pedál (jinak též znám pod názvem Velo) proběhl test batohů. Vyhrál Deuter Superbike . Mimo jiné s komentářem: "to snad nemám na zádech ani batoh".
Tak a máte to oficiálně ptvrzený (viz předchozí diskuse). Deuter je nejbikerštější! A to ještě nebyla hodnocena jeho nejužitečnější vlastnost !
Moc se těším na sdělení, že Vám na tom nezáleží a nechcete být bikery!
Drahý mirku, musím tě zklamat, já batoh Deuter mám a jsem s ním spokojen!
Ale upřimně řečeno bych dneska koupil batoh od našich východních sousedů - Trek Sport, vychází levněji a podle mě je stejně kvalitní....
No, jo, ale jak bys s nim vypadal v roveretu na nádrží, když se vracej bikeři z transalpu !
To je dobře, nějakej vyhrát musí, ale nezáleží mi na tom a netoliko že nechci být bikerem, ale nikdy jsem jím nebyl a bohdá ani nebudu. :-)))
Teda zrovna Ty! Tos mne teda zklamal.
Jen aby to s Deuterem nedopadlo jako s Authorem. Že tu bude přeathorováno a ředeuterováno :)))
Taky mam jedno oficialne potvrzeny sdeleni... Nirku, jsi blbec a uz me ty tvoje priblbly fora nebavi cist. Dej si priste do nadpisu neco jednoznacne identifikujiciho jako treba blbost, bikerina, jsem blbec atd.
Máš ode mne bod.
To je mi tedy líto, wewerko plus 12. Zrovna jsem chtěl založit nové forum. Totiž přemýšlím po Maroku jestli nechci být radši expedičním cykloturistou než bikerem. Tak jsem se chtěl poradit o některých zásadách téhle skupiny. Neboť se mi zdá, že jsou u nich ty zásady ještě důležitější než u bikerů. Ale, když už Tě to nebaví tak to nezaložím. Tak tedy s pozdravem Váš blbec,chytráci.
Škoda.. Přes expeditory a další proslulé kategorie jsme se mohli konečně dostat k rekreačním cyklistům. Budu holt nadále tápat v temnotě. Jestli jako rekreační cyklista můžu všechno, nebo naopak nic, když vlastně žádná pořádná kategorie ani nejsem. :'(
Wewerko, proč tohle? Není tě to hodno, jsi lepší, než se dá vyčíst z tvého příspěvku naladěného proti Mirkovi. Je zvláštní chlapík, uznávám, ale prostě sem patří, nakonec jako každý. Pokud není vulgární a neuráží jako kdysi Vlad, měl by mít prostor.
Ještě že tě osobně znám a vím, že jsi moc príma holka. Tak příště nad těmi jeho blbinkami nemrač čelo a prostě to přehoď jinam. Čauky a těším se na tebe na Novopacku! Dobrou noc ti přeje Švestka. :-))))
Spíš dobrý ráno, ne? Většina lidí má teď už v každým voku aspoň dvě hodiny. :-)
No, to me moc dobre neznas. Vetsinu casu jsem flegmaticka, ale obcas vytasim drapky a pak litaji .. no nechtej vedet.
Na jedne strane je par novych for denne ohledne vyberu kola a na druhe par mireckovskych for. Tech serioznich je uz velice malo a ja mam proste tu smulu, ze na ty blbe nadepsane obcas i kliknu v domneni, ze se jedna o seriozni zalezitost. K forum typu "jsem magor a proto si davam do nadpisu same otaznicky" se uz radsi ani nevyjadruju (lehokolista, jak jinak).
Kazdopadne, rada bych ti pripomnela tvuj vyrok o zumpe (coz taky neznaci nejake hrozne nadseni, ze). Shodou okolnosti to bylo ve foru zalozene mirkem a jako prima reakce.
http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=2457...
Wewerko, podle mne měla Švestka celkem pravdu s tou žumpou.Ono i (jak to napsat ) na dětinský?dotaz se dá reagovat slušně a ne jako jeden dotyčný. Ale dlužno dodat že i ty máš svým spůsobem pravdu a celkem svérázně reprodukovanou:) Jinak zdravím vás obě dvě.
Tedy wewerko, ty mě udivuješ...
Nechat se vytočit mirkem, to bych teda do tebe nikdy neřekla :o)))
Proc tak zhurta? Mirek nikoho neurazi, neni vulgarni, nikomu nevyhrozuje fyzickou likvidaci... ;-) a taky jezdi na kole :-) Jak vidim neco od nej, tak je mi jasny ze to bude nejaka mirkovina, ale aspon je sranda ne? Dyt se prece nemusi porad resit jenom naboje, nosice, hadry, prehazky...
Sorry, ale tohle prostě neberu... Ať si Velo klidně píše co chce, můj názor na tuhle firmu to stejně nezmění... Deuter je kdoví kolikátá kopie Camelbaku a Hydrapaku...!!! A že to vyhrálo nějaký pofidérní test...? Budiž. Každý od batohu očekává něco jiného, takže možná tentokrát někomu přišel nejlepší Deuter... To Ti vyvracet nebudu, ty batohy jsou opravdu dost dobré... Také už i dost drahé...
Ale !!! Ty to sem píšeš hlavně z důvodu nějakého měřítka co je nebo není bikerské. A v tomto případě se může nějaký Deuter jít zahrabat, protože tu dávno máme kultovky Camelbak a Hydrapak... Zase ale nebudu tvrdit, že by byli vždy nejlepší...
A testovali i ty od Vietnamců, za čtvrtinu ceny se třemi reflexními pruhy, kapsičkou na mobil a značkou podobají se firmě Niké?
Na co ti je vyhra v testu, kdyz ti pak stejne nesedne na zadech. Kvalitni batoh je ten, kterej si rozumi s tvejma zadama!
Souhlasim s tebou, nejde o značku, ale o to, z čeho je vyroben, jaký má záda a jak sedí....
A ty deutery sou mega drahý a člověk neví jestli se to vyplatí...
Je fakt, ze ted se ohlizim po vetsim batohu na outdoor...60-70l. A musim priznat, ze Deuter mi sedi, takze je zhavej kandidat. A navic je promakanej. Ale urcite to neni tim, ze je to Deuter a uz vubec to neni tim, ze by treba vyhral nejakej test. Ale jsou i jine firmy...Corazon, Karrimor, a uz zminenej Trek sport se svejma legendama Tatran, Patagonia...