Jsem cyklista spíše závodního ražení a tomu podřizuji prakticky veškerý čas na kole. Vyjížďky pojímám formou tréninků. Stejně tak mám ale rád i cestování na kole - čas od času vyšlápnout na celý den s batůžkem na zádech nebo s brašnami na nosiči na více dní, projíždět krajinou, kochat se,…
i jedno odpoledne může být zábavné :-) Pěkný report z výletu.
Omlouvám se za chybu v textu - na konci. Nejedná se o žádné uzliště, ale o Uhliště. To jsou ty automatické opravy textu... ;-)
Pošeptám do ouška: chyba v textu blogu se dá napravit, na rozdíl od chyby v názvu.
Pěkný povídání. Pedalošlapín mě rozesmál, určitě účinkuje líp než wobenzim, který je dobrý na na šlapání, zuby, menstruační problémy, geriatrická onemocnění....a peněženku:-))
Pěkné čtení, velmi mě blízký způsob cyklistiky. Ale jsem na tom teď stejně a strašně bojuju, zda se vrátit do kanclu zkusit výběrko na referenta přírody a krajiny na úřadu (byť možná zajímavé, ale ouřada se mi pořád být nějak nechce) a mít čas na sportování a výletování, nebo zůstat jako průvodčí u vlaků, což mě sice baví, ale bere strašně času a energie a na sport času minimálně. A o celodenních toulavých dlouhých výletech dál za humna si můžu tak nechat zdát, o občasném závodění nemluvě. Babo raď. A zas něco napiš:) A když se vydáš na Křivoklátsko, dej vědět.
Te je taky nezáviděníhodné dilema :-D Já na kolo nemám čas od chvíle co jsem rozvrtal chalupu - takže přes den v kanceláři a po večerech si hraji na zedníka. Na kolo už toho času opravdu moc není