Salza se mi zalíbila v r. 2010, když jsme na jejím břehu tábořili v kempu Weiberlauf, do něhož jsme odbočili z Ennské cyklostezky.Je to horská řeka v rakouském Štýrsku s udávanou délkou toku 88 km, pramenem severovýchodně od obce Ulreichsberg blízko Traisentalradweg, ústím do Enns u Grossreifling…
Paráda! Na fotky si musím vyčlenit čas večer, zatím jsem shlédla jen část, je jich hodně. A ta němčina :-(. Škoda, že nebydlíš blíž, dávala bys mi hodiny :-).
Čím kratší blog, tím více fotek.
Tady máš právě na dálku aspoň jednu lekci :)
Těší, že nakouknete, čtete, prohlížíte, vzpomínáte, inspirujete se, napíšete mi ... děkuji. Už to tu taky někdo obodoval :)
Potěší i nějaká zpětná vazba, vaše dojmy z vaší cesty tam někudy podobně ...
Moc pěkný výlet, zvlášť obdivuju ten obrovský zastřešený vozík pro pejska který jste za kolem táhli. :-)
http://jana-l.rajce.idnes.cz/RUNDREISE_2018...
Jinak když tu teď tak bezmocně koukám na ty německé krouceniny pod obrázky, konečně už chápu stesky některých vůči mým Czenglish popiskům :-).
Super výlet, super fotky (a obdivuji tu přípravu). Pro mě velmi inspirativní, jako ostatně všechny vaše výlety za posledních pár let. Snad i trochu závidím, i když se to nemá. Sama si tolik netroufám...
Děkuji.
Já také budu závidět a zároveň přát šťastnou cestu těm, kteří někam teprve vyrazí.
Jednou jsi nám tu přála "možnost a schopnost uposlechnout volání dálek", tak zatím to ještě vyšlo.
paráda, začetla jsem se a najednou byl konec, zato fotek hafo, moc hezké ani ani nevadila Němčina. ovšem tak dokonalá příprava s popisem kudy se jen tak nevidí, to abych už na té naší cestě začala pracovat nebo Kozákov mineme :-)
paráda, začetla jsem se a najednou byl konec, zato fotek hafo, moc hezké ani ani nevadila Němčina. ovšem tak dokonalá příprava s popisem kudy se jen tak nevidí, to abych už na té naší cestě začala pracovat nebo Kozákov mineme :-)