Omlouvám se za totálně necyklistické téma, ale nevíte někdo, kde bych mohla zítra v Brně na jistotu koupit trpaslíka? Na e-shop už je pozdě, potřebuju ho v úterý mít... Mám na krku batole, takže obrážet všechny obchody v naději, že na něj někde narazím, taky nezvládám...
(Případně i ve Žďáru nad Sázavou a přilehlém okolí, tam bych mohla poslat manžela.)
Nevim jak v Brně, ale tady a především v pohraničí u přechodů na trpaslíky spolehlivě fungují Vietnamci.
Já myslím, že v nouzi na nějaké zahrádce by se jich taky pár dalo sehnat a někde by to majitel snad ani nikdy nepoznal, že se jeden odstěhoval :-))
Tak co vydařilo se ti ulovit nějakého pěkného?
Taky už to není co bývalo. Teď frčí větrné mlýny a krmítka. A také spousta živých květin do truhlíků či na záhony.
Asi nejhorší módou jsou "relaxační" zvonkohry do větru ... bohužel se do do toho zamilovala jedna "obparcelní" sousedka.
Ovšem jsem napjat, jak to dopadlo s Brnem, je-li tam tam dost prodejných trpaslíků ?:)
Tak v Brně by to neměl bejt až takovej problém
A s takovým bych i rád šel na pivo :-))
až nebude doma, slep jí zvonkohru pur pěnou :-D
Na Kaplicku frčí navíc i obří skleněné koule na plot - vypadá to jak UFO na špejli a mají to snad ve všech barvách, které kdo dosud vynalezl (a někdy i kombinace).
No, nezadařilo. Nakonec jsem nějakého objednala v naději, že když je výdejna v Brně, že se to v pondělí stihne a nestihlo, bude zítra. Tak bude asi na příští rok. :-)
Hatě, Hevlín a Mikulov zase tak daleko nemáš a tam by sis určitě vybrala :-)
Tuhle jsem jel ze Šluknova přes Žitavu a několik stád trpaslíků jsem tam viděl :-)