Mám s ním menší problém, někdy se mi stane, že na chvíli přestane měřit, i když třeba celou jízdu šlapal v pohodě. Není to zapříčeněno elektr. vedením, kde by se taky v lese vzalo. Ani se mi pak ty data nepřičtou jak by podle výrobce měli. Většinou se mi to stává když jedu rychleji, kde bych měl mít tak 50km/h, tam mi přestane měřit (někdy i při mnohem menší rychlosti). Baterky jsou nový, takže nevim kde je problém. Možná že je to normál, ale za 1600,- nebo kolik stál by mě to překvapilo. Nevíte někdo co s tím?
Měl jsem podobný problém na jiném compu - bylo to jen nastavením magnetu na výpletu přesně proti snímači. Snímač mám kvůli baterce vyšší, ale mám na něm značku, jak vysoko má být magnet ...
PF
V manuálu VDO tvrdí, že vzdálenost vysílač-magnet má být 3 až 10mm. Já tu vzdálenost mám tak 5mm, takže by neměl být problém.Navíc jsem ho vždycky proti tomu vysílači nastavil přesně, takže tahle možnost taky padá.
Ahoj, měří tenhle computer okamžitou rychlost s přesností na desetinu km/h a nebo po půl km/h? Jsou s ním ještě nějaké jiné problémy? Uvažoval jsem o jeho koupi... Díky
Stenly, měří po půl km/h. Mám s ním jedinej problém, a ten jsem psal. A taky hodně žere baterky, po půl roce jsem dával nový. Jinak nic jinýho. Ale už bych si ho asi nekoupil.
Zkus ho dat tak na 2mm,5mm mi prijde moc,bez ohledu na manual.10mm je podle me uz uplna hovadina.
Díky moc za rady, zkusím se radši poohlédnout po nějakém jiném, snad spolehlivějším:o)