Tak nás zasypal Saharský písek, auto po dešti špinavé více než včera.
Ale co to provedlo s kolem, to je úplný mazec. Takové zvuky jsem z řetězu ještě neslyšel.
(Nebo se ten BIO olej přes zima z řetězu vypařil...)
No, pro mne zůstává záhadou co ještě na té Sahaře mohlo zůstat. Každou chvíli odtud odfoukne kvanta písku....
....aspoň budou mít archeologové co zkoumat- pomalu se "vynoří" zasypané památky,,,,,;-)
Vliv na řetěz jsem nezaznamenal, ale ještě že jsem nebyl moc aktivní a neumýval nová střešní okna, co mi namontovali dva týdny zpátky, jenom kvůli pár šmouhám.
Teď je na nich hnědá vrstva, co se ani za rok neudělá. Snad se to trochu umyje samo.
Copak saharskej písek, ten je ještě v poho, ale až sem východní větry z Gobi zanesou vajíčka Olgojů Chorchých, to bude něco.
Tak "snáší vajíčka" je dost nadnesené.
Ale kromě těch vajíček se žížaly rozmnožují i dělením.
jenže, když tady bude na zemi ležet saharský písek, tak to potom každý afričan ze Sahary může prohlásit za svoje území. Abychom se po letech nedočkali toho, že budem kolonie :-p
Copak afričani, ale abychom místo kol nemuseli sedlat vembloudy :o)))
Vůbec netuším, jak vybrat správnou velikost vemblouda :o)))
Když sednes mezi hrby, musíš dosáhnout spickama na zem :-D
Hmmm, tak to budu potřebovat nějaký krátkonohý typ :o)))
Jo a budou lepší šlapky obyčejné nebo s SPD?!?
:o)))
Na vembloudy je nejlepší SPD - Strana Přímé Demomkracie Pitomia Okamury.
(Od doby, co máme SPD, tak v spd nejezdím. Se nejak nevejdu do boty s tím haluxem. Fakt nevím, jak to SPD dělá, ale funguje jim to:-))
Vembloud si vybere tede, to není tvoje starost:-))
Mně jen zaujalo, jak tady zakladatele tématu zaujal ten "saharskej písek".
Já normálně na jaře šťourám z řetězu pravé české bahno o tloušce 1 cm a on jde na mně se saharským pískem o tloušťce 1 mikrometr-))
Co na to říct?
Snad jen: "Tvoje starosti bych fakt chtěla mít."
Beztak to není písek, nýbrž pyl :-)
Beskydský písek už víme jak vypadá, na Sahaře jsem sice nebyl, ale už vím jak vypadá tamní pyl :-)
Mně trochu připomíná "pij s Mírou". Znáš?
Copak o to, já bych i občas pil, ale Míra široko daleko žádný :-)
S Mírou můžeš i jíst. V Liberci!
https://www.jimesmirou.cz/
My vždycky jezdíme okolo tady:
https://mapy.cz/zakladni?x=15.0685614&y=50...