Snažím se prodat kolo po synovi a projevil mi zájem němec s vyádřením dole. Ale silně mi to připomíná nějaký podvod. Platba přes Pay-Pal, který jsem nikdy nepoužíval, samozřejmě dopředu že, a že si to nechá odvézt nějakou dopravkou. Dá se z toho stáhnout nějaký peníz vůbec? Nejdřív se přeptal na cenu jestli nešla dolů a pak chce přihodit 5% nahoru. Kde je v tom chyba?
poslední mejl
[email protected]
Souhlasím s vaší cenou dáte mi svůj paypal e-mail, takže mohu pokračovat v platbě, budu přidávat 5% PayPal příplatek na celkovou částku, kterou vám budu platit. Takže budu platit přímo do svého účtu PayPal bez zbytečného odkladu a doufám, že máte účet PayPal. Máte-li již jednu, pošlete mi e-mailovou adresu a pošlete mi ji, abych mohl pokračovat v platbě prostřednictvím služby PayPal, a poté po obdržení platby obrátím mého zástupce a budu zodpovědný za veškeré přepravní poplatky. Potřebuji vaši domovskou adresu pro zboží, které má být vyzdviženo lodní dopravou a další potřebné věci Takže laskavě se ke mně obraťte s těmito údaji níže pro platbu
Název:
E-mailová adresa PayPal:
Celkové náklady:
Telefonní číslo:
Domovní adresa:
Očekávejte odpověď.
Zažil to už někdo?
Něco si o tom přečti - je to jak přes kopírák. Jakmile něco prodáváš, tak s tím musíš počítat. Taky to na mě zkoušeli.
http://www.ontola.com/cs/di/paypal-5