Zdravím vespolek, ke své bakalářské práci sháním názory od cyklistů z celé republiky. Žádám Vás tedy o vyplnění v případě, že máte chvilku času a chtěli byste přispět svými poznatky. Děkuji
Odkaz:
https://www.survio.com/survey/d/B8L2F9B1D9J9Q2M3C
Klidně si podej žádost a my ji posoudíme a rozhodnem, ale ještě bys měl zdůvodnit proč ti žádost nezamítnout.
Tak vyplněno, ale ty otázky jsou tak všeobecně, že netuším, k čemu to vlastně je...
Žádosti jsem vyhověla a nemyslím, že bych přispěla svými poznatky.
Otázky zdají se mi být takové nijaké, nejednoznačné ... z toho má vzniknout odborná práce?
Jsou rozlišovány pojmy trasa a stezka?
Kolik ujedu při jedné vyjížďce? To jako kolik jsem schopna ujet? Při jedné vyjížďce ujedu většinou 800 m.
Taky jsem nevěděl, co tam napsat.
Někdy 5km, někdy 150km. :-)
Děkuji za Vaše názory i vyplnění. Práce není zaměřena sportovně na cyklistiku, ale na podnikatelské přiležitosti v oblasti cykloturistiky.
Ale to jste na tomhle webu asi trochu mimo. Tady najdete zejména lidi, kteří jezdí na tom kole hodně, daleko a zcela individuálně. Patrně nebudou příliš modifikováni proznačením nějaké silnice cedulkami "pro kolo" a budkami s občerstvením.
Jsem včera vybíral z našeho bankomatu, je hned u brány do pívovaru, a všimnul jsem si jí.
Fskt náš pívovar tam má ceduli "Cyklisté vítáni" :-)
Ale vloni zjara když jsme se vraceli z Prčic, tak z nás příliš nadšeni nebyli a obsluha byla z kol krapet nervózní a i když tam mimo nás už nikdo jiný nebyl. Nemohli pochopit, že chceme mít kola na očích a v dosahu. Neustálá argumentace, ale támhle jsou stojany a dávají si je tam všichni vypadala na náš odchod, ale přece jenom vidina našich peněz byla asi silnější, ale jinak za mě příště snad jen v krajní nouzi.
Názory těchto lidí právě bývají nejvíce vypovídající.
Asi takhle, nebo žádosti nebylo vyhověno :-)