Před sezónou bychom rádi nabídli na informačním webu pro výběr elektrokola zkušenosti těch, kdo ho používají.
Kdybyste rádi přispěli krátkou recenzí svého stroje na www.elektromobilne.cz/elektrokola rádi vám za ni pošleme 200,- nebo 300,- podle rozsahu.
Díky a omlouvám se, že to nemůže být víc, web ještě dlouhou dobu nebude výdělečný, spíš mezi nás přivede další členy elektrokolařů :-)
Chtěl bbych koupit pro manželku kvalitní elektrokolo, nejlépe horské, tak abych ji mohl brát s sebou na výlety do přírody, ale nevyznám se v tom, poradíte mi, který motor? značka?
A co nějaké cenové rozpětí a jak je na tom manželka s fyzičkou?
člověče, já ti nevím, spíš sem hodí opět nějaký spam, protože elektrokolo už přeci má...
https://www.nakole.cz/diskuse/21831-elektrokolo...
koukni na jeho ostatní příspěvky :-))
Nějak mně to nenapadlo se dívat. Nedal ani odkaz na nějaký stroj:-) Asi zapoměl.
to přijde :-D
mě se to jeho jméno zdálo nějaké povědomé, tak jsem kouknul
Dělá se horské elektrokolo? já měla za to, že se dělají jen takové městské hnusné...
zadej si do vyhledavače a nebudeš stačit vybírat, je to jen otázka peněz
Tak Lucka82 už je taky tady, duo máme kompletní. :)))
Ze by zase s reklamnim dramatakem nacvicili nejakou scenku a prisli se nam pochlubit ? :-)
Elektrokola se dělají už ve všech stylech, vím, že se to tu neobejde bez blbých keců, o reklamě ale podívejte se na moustache-elektrokola.cz, kupoval jsem horské elektrokolo z cyklospeciality, je to jejich dovozce do Čr
Honzíku, Honzíku... I kdyby byla elektrokola z cyklospecialit pozlacovaná, nekoupil bych je. Z obavy, že prodejce, který se takhle stupidně pokouší ušetřit pár šušňů za reklamu se bude víc než pravděpodobně snažit něco nenápadně ušetřit i na mě. O pochybné předražené šunty od škudlilů, navíc bez reklamní invence, fakt nestojím.