Termín: 17.03.2018
Místo: Praha, pod Barrandovským mostem
Netušila jsem, kolik je v bezprostřední blízkosti Prahy mlýnů, vlastně kolik bylo mlýnů, bohužel jen jeden je funkční a dokonce si v něm každý může upéct chleba. Tak kdo má chuť se do mlýna podívat a ochutnat co se ve mlýně peče, přidejte se k naší skupině na první jarní vyjížďku.
Sraz 17.3.2018 v…
za oknem už svítí sluníčko a je třeba trénovat na jarní sraz, tak tady je možnost přidat se na první jarní...
Že bych přijel?
Ale nevím jestli to ujedu???
se popostrčíš vlakem, společných bude asi jen 30km na začátek žádné velké porce.
Já myslím, že jsem v tom mlýně byl. Šel jsem tam pěšky. Černošice - Třebotov - pak někudy do toho Mlýna - a takovou roklí do Radotína.
Ale ještě ve mlýně nepekli chleba. Jestli je to stejný mlýn...?
jeee-muzu se rozpulit???? my ještě plesáme-to se neda stihat!!!!
Rozpůlit se můžeš :o)))
Koukej už schovat lodičky a vytáhni cyklotretry!!!
To víš, že jo. Ještě ji můžeš sprdnout, že tancuje v postní době. :)
Hlavně objednej počasí!!!
Ostatní už se podá :o)))
A mám po legraci.
Včera se mi vyboulila Bakerova cysta, v pondělí mě jí paní doktorka zbaví. Co bude v sobotu, těžko říct...
Ahoj, já se picnu!!! Tento víkend v horečkách a příští týden v práci :(
neboj jaro teprve začíná, ještě do srazu někam vyjedeme. ale ne abys sis přála, aby o víkendu pršelo, když musíš do práce :-(
vazene babicky,nejak se sypeme...trenink do urny????? Ja zatím OK
Jen se neboj, ono na tebe dojde :o)))
....máš ji doma a trénuješ, jestli se "vlezeš"?
:-O
uvidíme ve čtvrtek, jaká bude předpověď na sobotu, zahřejeme se šlapáním do kopce, tady je trasa kudy.
https://mapy.cz/s/2sKad
Jj, rosničky vyhrožují.
Doufám, že jim to jako obvykle nevyjde :o)))
No pocasi nic moc,ale to nas nezastaví,ne?????Hodlám kvůli tomu přeložit miminka na další vikend....snad nezačnou mezitim chodit???? Musím se krotit,aby nemel zetak vyrazku,nevim proc,je krapet nervózní ,kdyz přijedu ....ti mladi kluco
se mu nedivím, znáš to nejmilejší tchýně je ta, co bydlí 1000 km daleko :-)
jestli bude jen zima, tak bychom to snad zvládli, ale jestli bude sněžit nebo padat cokoliv mokrého vzdávám to.
všem se omlouvám, ale předpověď počasí na sobotu 17.3. není příznivá, slabé sněžení a přes den -3 stupně, pocitová teplota -10st.
zůstávám za kamny, kdo chce, ať jede, kdo by se chtěl do mlýna podívat příští sobotu 24.3. ráda s ním pojedu.
jestli se chce wíla realizovat a mrznout, dávám jí prostor. knihosklep v Třebotově, možná tam jsou kamna.
soucítím s tvými mladými, každý týden by tvou návštěvu nemuseli přežít ve zdraví. takže platí stejné místo i čas pod mostem. a přivez sušenky :-)
s kokosem?????? V SO SE TESIM!!!!
tak ještě jednou se pokusíme dojet do mlýna, snad už bude nad nulou :-)
50% ano nebo ne.
Když nejsem 10.15h,nečekejte me!!!
jestli to máš blíž na Smíchovskou stranu nabereme tě tam. pojedeme přes most a pak po levém břehu.
podle radaru se má vypršet dneska, takže zítřek platí, teplé oblečení a něco na zahřátí určitě sebou. třeba čaj s medem :-)
Zase se mi to komplikuje - včera mě skolila chřipka. Ale snad to bude jen ta jednodenní, takže zítra už zase mažu rachotit.
Jestli zvládnu v sobotu kolo, to teď netuším, když tak holt budu autosekce.
U VÁS VE MĚSTĚ NENÍ SNÍH???
Na dnešek připadl další....
Nikam nejedu!
Ráno byl poprašek, ale v sobotu má být víc jak +5°, takže to už sníh fakt nepředpokládám.
Neprijdu, jsem lina.
Díky chřipce jsem dělala autosekci, ale i tak to byl velmi zajímavý výlet.
Co se dělo v cyklosekci vím jen zprostředkovaně, ale bahna muselo být na červené opravdu hodně, protože u mlýna jsem čekala 2 hodiny.
Nicméně HMS stihla sfouknout svíčku, byla vyhlídka, mlýn, bloudění, bahno, Pepíček se ztratil a našel a wíla píchla.
Zkrátka zážitky musí být silné a to teda rozhodně byly :o)))
děkuji všem, kdo se dneska přidal, červená nezklamala, díky koňské cestě bylo bahna opravdu hóóódně, kola se nám přestala točit po pár metrech. vynechali jsme několik mlýnů na trase, ale do jednoho jsme opravdu dojeli. díky radce bylo i kafíčko, chleba, který na nás ve mlýně nezbyl a sladkost v podobě nějakého koláče. v Třebotově byl výborný řízek i pivo a pak už jsme jeli po silnici k domovu. bahno mezitím pěkně zatvrdlo, že ho tam budeme mít ještě na sraz.
díky a těším se na další společnou vyjížďku
Na Zbraslavi neteče voda,boty a kolo od bahna za dvermi a wila prasenka bez koupele v posteli
Vždyť Zbraslav je u řeky. Stačilo si vzít plavky a hurá s kolem do Vltavy a vzít to i s botama načisto. Seš prd hrdinka.
Bylo to s vámi se všemi moc fajn.
Dobrý to bylo! Sice tak zasraný Pepíček ani kolo už dlouho nebyli, dokonce mi přestal ukazovat comp a došel foťák, ale zážitek to byl. Nejenže mě to neodradilo, ale i něco nového jakobych objevil.
Chtěli jsme s Janou a Hankou provést na Zbraslavi u Lídlu deratizaci a dezinfekci našich bahňáckejch kol, leč benzínka je z časů krále klacka, kdy se ještě nestavěli u benzínek automaticky myčky. Holt smůla. Pro příště je myčka - wapka u VS Petrolu na začátku Černošic, v Chuchli a asi bude i v Radotíně :).
příště se kouknu lépe do mapy na letecké ta cesta je pěkně vidět, ale nejspíš o ní ani pěšáci nevědí, protože tím bahnem se plahočili zrovna tak jako my. v Zadní Kopanině je Hucul club, tak proto tam bylo tolik koňských pozdravů :-)odbahnit kolo mi včera trvalo asi hodinu, tak zase někdy na výletě se doufám potkáme :-)
Moje fotky
http://vrstevnice.rajce.idnes.cz/20180324...
A abyste neřekli, já mám pěkně zaprasená všechna 4 kola... Holt jezdit po červený nese svá rizika :o)))