Termín: 11.03.2018
Místo: Brno, sraz Křenová 42 (před prodejnou jízdních kol)
Vyjížďka "lehocyklistů z lontu" (ani leho ani lont nejsou podmínkou).
Houfování na Křenové cca od 10:15, abychom nejpozději v 10:30 vyrazili. Převážně po cyklostezkách (č. 5 - v Komárově přejezd na č. 1 - u Soutoku znovu č. 5) se dostaneme ven z Brna.
Po jedenácté bychom mohli být za Olympií, kde …
Na mě nikde nečekejte, potkáme se někde po cestě nebo až v Židlochovicích.
Já přijedu do Brna vlakem 10.35h, takže Rondo cca 10.40, Olympia cca 11.00hod...snad na někoho natrefím....nejpozději v Židlochovicích...
Směrem tam se kolem Ronda nepojede; počítala jsem s tím, že lidi, co přijedou vlakem dorazí spíš na tu Křenovou...
Milan skoro určitě nepojede (čas srazu jsem napočítávala tak, aby vyšel i na jeho vlak) a nikdo jiný se neohlásil, tak by se z té Křendy dalo vyrazit i o něco dřív, abys tam neměl zbytečný prostoj...
Ale srazit se můžeme i za tou Olympií samozřejmě.
Ale kecám... ty píšeš, že přijedeš v 10.35 a ne v 9.35... Takže jo, v jedenáct za Olympií, to vychází dobře. Telefon na sebe, myslím, máme, kdyby něco nevyšlo. Nebo v těch Židlích se nakonec najdeme určitě.
Já přijedu do Židlochovic z jihu, takže se potkáme až tam. Se mnou plánuje přijet ještě jeden člověk a další si zítra možná bude dávat někde po okolí delší tréninkovou jízdu a staví se tam taky. Tož jestli dobře počítám, tak až šest lidí celkem? Uvidíme.
Díky za parádní sraz, těch necelých 12km byl můj nejdelší výlet za posledních 7 měsíců a stálo to za to. Moc rád jsem konečně zase viděl všechny zúčastněné.
Já děkuji všem za účast. Všichni avizovaní účastníci dorazili (dokonce ještě jedno dítě navíc), počasí taky dodrželo předpověď, takže jsme mohli poobědvat na zahrádce (a měli tím pádem všichni - hlavně Radek :-) - kola na očích).
Myslím, že březnové setkání šílenců na zvrácených strojích se vydařilo. :-)))