Už jednou mi to tady vyšlo, tak se nezlobte, zkusím to znova:
Začínající biker hledá zkušenou solventní bikerku bez stojánku . To pro realizaci transalpu horama po ose Evian-les-Bains – Champery – Martigny – Cormayeur – Tignes – Termignon – Modane – Abries – Pontechianale – Limone – Ventimiglia . 900 km, 26 tis m. převýšení, cca 17 dní jízdy, terén, 20 sedel nad 2000 m.n. m.. Odjezd cca 25.srpna. Může bý t i mladá a musí být bohatá, na pohlaví a počtu nezáleží. Předpokládané výdaje cca 1000 EUR na osobu plus doprava. Možnost vyzkoušení předem vítána.V případě úspěchu možnost i dalšího použití.
mozkový 1/2záviťák si plete rubriky, poučte ho!!!!!!!!!
A nůže pohlaví měnit i během jízdy???:)))
Blahoslavení chudí duchem.
Ano, ano, naše je království nebeské.
"Beati pauperes spiritu, quoniam ipsorum est regnum caelorum."
Bikerka jakehokoliv pohlavi? Takze to muze byt bikerka s bimbaskem a prsama? Mirku no fuuuj...to je dost uchylne!!! A zkusena v cem?
Sem se možná neobratně vyjádřil, tak to nepitvej...o))))
A já hledám bikera s velkou výdrží.
a s vydrzi na co? Na šlapani nebo na šukani????
Hele, víš co, trhni si nohou Papajáno a nepleť se mezi mladý lidi, když jim závidíš!
co jako konkretne mam zavidet tobe ???ja se normalne ptam tak nevim proc utocis Mirečku nebo jsi taky patris do party deti na skolnim hristi???
Tak se ptej slušně a neplaš Kousalku, když zabírá!
slovo šukat neni slušné a co treba mrdat to je lepší ne?
slovo mrdat je polské slovo,tuším že znamená -rychle pohybovat hrudníkem(plícemi).
To jsem se ale dostala do pokleslé společnost. Samozřejmě, že na kole.
hele dela to kazdej a kdo ne tak votom jen keca:))))
A ty se pajaně a všem ostatním za jejich reakce divíš? Ten inzerát vypadá jako by ho psal spíš neukojenej snatkovej podvodník něž zapálenej biker.
Neni Š jako Š...jen tomu druhemu Š vubec nerozumim:-(
vy neznate po popolski?????? to se divim to deti hodne zajimá.....
Šukat ned. hovor. expr. 1. pohybovat se z místa na místo: š. po domě 2. vykonávat drobné práce: š. v domácnosti.
Takže nic sprosteho to není...
presne!!!!! to mrdat to bude horsi prace:))))))))
Seš debil.
Nevim proc mi nadavas.....srovnej se!
Veroniko???
Jóó Kousalko, proč mu nadáváš? :) Copak nevíš, že debila si tady na foru přivlastnil právě pajana? To může jenom on takto častovat lidi a považovat to za normální konverzaci. Příště ho radši rafni.:))))
To uz mi az tolik vtipne neprijde...
a koho to zajima???
mirku, mám malou berušku, mohla by jet s námi? Jsem mladá lékařka a právě jsem si koupila kolo.
Janulka001 taky:))))))
ale janulka nemá 1000€ a má dírku v rámu
:-))))
Janulka má myslím i díru v hlavě. :-))
Kousalko, ty teda dovedeš rafnout.:)
Jsem přece Kousalka, né? :-))
Jak to tak ctu.. musi mit (ta|to|ten) bikerka vubec kolo? :)
Jak to tak čtu, tak vidím, že i na tak slušném webu se stále nachází někdo, kdo z toho dělá žumpu. No, jak jsme se již jednou dohodli, na takového příspěvky lépe nereagovat. :-(((
Ale co je na tom zlýho, když hledám tatínka mé berušky, co mi ujel na favoritu - to je přeci také kolo, ne? A když tady pán hledá bikerku a já koupila kolo, tak možná bude mít rád mě i berušku a navíc si uděláme výlet a všem vám napíšem.
A proc reagujes na moji otazku?
Wewerce: promiň, omylem jsem to zařadila za tvou otázku, ale je snad jasné, že tebe se to netýká. Omlouvám se. :-))))
Koukám, že švestka má chaozzz