Krrosové peráky mi těmi kovovými zuby ničí podrážky nejedněch bot. Proto uvažuji za výměnu freeridových s výměnnými piny, od kterých si slibuji menší poškození bot i při ostrém šlapání, protože méně vyčnívají a zřejmě stejně pevně drží polohu boty. (Nášlapy nechci) Může mi někdo sdělit zkušenosti, kdo s nimi jezdí? Díky.
Šroube máš naprostou pravdu kamos uz takhle znicil jedny boty a uz si poridil dirtovy platformy jako mam ja.Jen je trochu problem pokud se ti zakousnou do lejtek ale to muzou ty standardni taky ,ale ty hroty jsou zaoblenejsi a ty piny jak pises se krasne zasunou do podrazek bot jasi poridil tyhle od sixsixone
http://www.katmar.cz/e_shop/index.htm
typ DUALLY jo a naoplatku mi porad jestli nevis o nejakejch navlecich na tyhle boty ,ale musi byt nepromokave dík moc
Pajano díky za potvrzení mé doměnky, asi je fakt vyměním. A jestli vyrvou kus masa, to dělají i krosové tak maso doroste.... Jen na tom linku nemohu najít ty DUALLY pod nášlapy...
Co se týká návleky, to ti moc neporadím, ale založ nové vlákno, jistě hoši poradí.
Normalne je maji v katmaru na Vltavsky teda jestli jsi z Prahy zadej katmar.cz pak e-shop- boty a ponožky-a jsou to asi 4 od shora tak kdyz tak napis jestli si je nasel ...
no a stema radama to zas tak snadny nebude vlakno jsem zalozil ale bohuzel tu jsou lidi co maj v hlave tu sracku co se tvori na prehazovcce kdyz ji dlouho nevycistis
Ale to je jen jedna varianta ale doporucuju boty kazdopadne s pevnou podrazkou
Pajano, sem vůl, protože jsem hledal DUALLY pedály, ne boty. Teď je vše OK. A s těmi návleky - lidi jsou někdy divní, škoda že jsi nezměnil nika. I tak díky.
Nemaš za hele pusobis docela normalne nejs z prahy?Muzem nekam zajet a vymenit pad uzitecnej informaci.Co?
nejsem z prahy ale z větší prdele - od mariánských lázní... ale kdo už je dneska normální i když tak působí, já asi také ne :-))
Já hned po koupi nového kola namontoval dirtový pedály. Nedá se to srovnat, bota drží, má větší a pevnější nášlap. Vcelku si myslím, že se dirtový platformy nemontují seriově jen proto, že krosový jsou za babku. A navíc, u běžných bot, které požívájí všichni ti, co se moc nezajímají o cyklosport jim ten krosový pedál po čase doničí podrážkovou gumu. Já před léty, kdy začínal, tak oddělal každou botu.
Podepisuji v celem rozsahu
mě spíše příjde, že se tady stále rozlišuje, silnička, horák kros, freeride... Syn je chtěl a tak si je koupil namontoval na Wheelera a je naprosto spokojem. Ale je i fakt, že i já jsem se na to ze začátku dívala dost s depektem, ale jde o zvyk. Podle mne je to to samé jako jako když si někdo namontuje na vlašťovky rohy. Běžně se to nedělá a tak druzí koukaj divně. Ale když je to funkční a dotyčnému vyhovuje tak proč néé.
Presne jde o zvyk ,ale problem bych videl tehdy kdyz si nekdo zvykne na neco co mu spis skodi (spatna velikost ramu nebo moc nizko sedlo)