Tak me tak napadlo, kdyz se tu bavime co je bikerske/nebikerske...Je Bikerske, kdyz nekdo vozi hrnec na riditkove brasne? Zasveceni vi o co jde:-) Skoda, ze neni foto:-)
Řídítková brašna je nebikerská, když jí máš tak je na ní hrnec už úplně fuk. Dost mne, ale mrzí, že jsem nezasvěcenej. Zase jsem alespoň nestranej. Padni komu padni.
To záleží na tom co vněm je.
Uz v nem bylo prd....sezrali jsme to:-)
Tak to je nebikerské. Správný biker má vždy plno
Kluci jak bylo dneska v dignosťáku:)))))))
Myslíme jinak :-)))
jo:) vubec:))))))
Nahodou...hrnec jsem na tu baglusku instaloval ja sve pritelkyni:-) Takze vlastne v tom mame prsty oba:-)
Vy mate oba prsty ve tve pritelkyni????? Hmm tak to se mate vsichni radi:))))))
Moje prsty a pritelkyne prsty:-) Dana neberem:-) At si strka prsty do sveho hrnce:-)
hele nechceš zítra vyrazit na kole? Když tak jsem na Chatu
Ja mam housera...kacera na zadech:-) Ale mozna zitra pojedu se zdejsima nekam tam na to Rakovnicko, nebo kam se chystaj. Ale jestli me budou bolet, tak dam prdel na hrnec a nikam nepojedu...coz by me stvalo
pockej tak tvoje pritelkyne ma svoje a tvoje prsty ve svym hrnci?hmmm a mistr dan je ma kde?ve svym kakacku:)))
Tati...ja tomu nerozumim:-)
A cemu nerozumis?
No kdo je ten neboztik:-)
Mně do toho netahej, já hrnec vozím na bnrašnách na nosiči.
A to je bikerske?
Jestli to je bikerské, to fakt nevím. Ale jako nápad to je vynikající :-)))
Prozradí někdo, co je to ten "hrnec"? Souvisí to nějak s úslovím "jít na hrnec"? :')
Klasickej hrnec na vareni:-) Kdyz jsme byli na srazu, tak jsem ho jen tak ze srandy pripevnil pritelkyni na predni riditkovou brasnu hrrrrnec:-) Vypadalo to dobre. Clovek by si v tom mohl vozit jidlo, behem cesty prihrejvat na slunicku a zaroven bastit...usetri tak strasne moc casu zastavkama:-)