Muzete mi prosim poradit? Zvazuju koupi silnicky (zatim jsem nel jen MTB) a nevim, do ceho "jit".
Momentalne mam dva favority (kandidaty:-))
Pell's Speedy First http://pcshop.pells.cz/shop/default.asp?cls... a Pell's Speedy Veloce http://pcshop.pells.cz/shop/default.asp?cls... , v podstate se lisi jen osazenim, First ma Soru a Tiagru a Veloce me prekvapive Veloce.
Rozdil mezi modely je 8 tis. Kc (18970,- a 26990,-).
Muzete mi nekdo poradit, jestli stoji za to si priplatit?
Puvodne jsem mel vybranou Meridu, ale znami mne presvedcovali, ze Merida pry silnicky "neumi", tak nevim...
Jinak na MTB (Mongoose Meteore Comp) najedu tak 1 - 1,5 tis km / rok, ale chtel bych jezdit delsi vyjizdky, kdyz uz si udelam cas, a trosku rychleji.
Diky moc za pomoc
Dobry rano, kdyby se nahodou na nakole.cz pohyboval nekdo, kdo mi mi moh poradit, budu rad.
Na svuj prispevek reaguju jen, aby se zas dostal nahoru:-)
zkus změnit značku - za ty prachy se oplatí koupit kolo, které není jen českou velkoobchodní tuctovkou ale má zázemí dobrého jména ve světě a tím i také závazky na kvalitu
A co bys navrhoval?
bianchi, scott, trek, event. svorada, šírer, merida z českých
A ohledne vybavy? Neni mi jasny jestli Shimano nebo Campagnolo...
A jakej je Tvuj nazor na Forty?
Campagnolo má dlouhou tradici pro silnice, ale dnes je Shimano naprosto rovnocenné. Fort - mladá česká firma.
Ps. Jestli jsou výrobky Fortu tak jako kvalita jejich prezentace na webu, tak zaplť pámbů...
Za silnicku jsem ochotnej dat tak maximalne 35 kKc, je teda nejakej model, co bys mi v tehle cenove relaci doporucil?
Chci se svezt rychleji nez na horaku, ale zas aby to bylo pohodlny svezeni, zadnej "zavodni special", kterej bude optimalizovanej jen na rychlost a nebude dbat na pohodli uzivatele...
Myšáku, proklikej weby. Doporučuji si zakoupit katalog kol 2006 a v klidu si vše nechat projít hlavou a srovnávat. Jedná se o ne nízkou investici. Radyna jedno kolo jsou moc osobní, beztak se člověk rozhodne jinak.
Diky moc, jdu patrat po katalogu
Hezkej vikend