Po krátké přestávce jsme se vrátili k dovolené s bicyklem. Muž se po letech vybabral z bolestí zad, chtěli jsme něco akčnějšího. Jenže Jáchym (2r) byl lenoch, chodit se mu nechtělo a na delší nošení byl celkem těžký. Z cest do školky jsme měli ověřenou jeho "snášenlivost" vozíku. Mája po 4.…
Taky jsem si se zájmem přečetla oba blogy.
"Jinak potkáváme hlavně starší páry, "sportovci" jedou proti proudu." ... to mě pobavilo :) Mně to už několikrát vyšlo proti proudu. Zrovna o víkendu jsem si klikala nějakou cestu podél Dunaje a zas to bylo proti proudu.
Nevíš, proč jste mezi Ybbs a Pöchlarn zvolili levý břeh? Já si tady vybrala pravý, ale kus cesty je značen přerušovaně.
Do Ybbsu jste přijeli po pravém břehu ... lepší cesta?
Pravý břeh za Ybbsem jsme jeli o rok dřív, tak čistě ze zvědavosti jsme chtěli dát ten druhý :) A do Ybbsu z podobného důvodu. Rok před jsme spali v Greinu, tentokrát nám to kilometrově vycházelo kampsi za - a hlavně se tam kus jede podél hlavní a po vyhrazeném pruhu na ní. Na tom pravém byl zakreslený kemp a menší silnice. A v případě potřeby zakufrovat dřív bychom do Greinu dostali přívozem.
díky... krásně napsané, navíc jsem si zavzpomínal na rok 91 kdy jsme to se spolužákem ujeli za tuším 3a půl dne i s prolajdáním Vídně. Ty davy penzistů
kterým tachometry na jejich horských kolech ukazovaly 12 km/h... My se proplétali na Favoritech tak dvounásobnou rychlostí.
Ale podle toho popisu by jsme to mohli konecne zvládnout s detma.. dík za inspiraci...