vytažená od Milky,Raddyho a yarise jsou k dispozici v yarisově deníčku na www.yarisk.blog.cz
Yarisi, na této webadrese už podruhé vyhledávač hlásí, že nic nenašel, výjimkou je jediny odkaz a to na tento tvůj příspěvek v "nakole". :-((
Jaký vyhledávač...? Napíšeš to normálně do adresního řádku internetového prohlížeče, ne vyhledávače... Jo, a správně je to bez toho WWW...;-)
Vyhledávačem jsem myslela právě ten adresní řádek - zkusila jsem to i bez těch www, ale stejně mi to nevyhledalo nic než odkaz na tuto rubriku. No nic, počkám si na fotogalerii cyklobandy. Zdravím všechna a dobrou! :-)))
Lze zadávat bezproblémů oběma způsoby,pokud nemá problém www.blog.cz. A ten je bohužel měl a to si halt bohužel musíme v dnešní době zvykat,že to tak na internetu chodí.Měli výpadek v, pro mě nejnevhodnější dobu.
Takže jsem to zjistil až dnes ráno,že se mi ztratili některé komentáře a bohužel i fotky,které jsem tam ukládal do půlnoci v pondělí.No nic,procvičím si to opět dnes večer.Už to mám připravené,tak to bude rychlejší.Po 22 hodině to bude přístupné:-)))