Ve čtvrtek je zase Pražská cyklojízda - kdo pojedete?!?
Po absolvování hlavní jízdy můžeme zase zakončit na Císařáku u koní - anebo operativně i jinde :o)))
Tak já doufal že zakončení bude i piva a Ty tady s koŇma. Kdyby bal alespoň koňský guláš
Hm, tak tato cyklojízda mě asi mine, protože se mi na pátek nahustilo moooc písemek a strávit celej den v praze a smradu...
Radko, kde se daji sehnat terminy cyklojizdy? Dik
Každý třetí čtvrtek v měsicí
Links je http://cyklojizda.ecn.cz/
Trapne mam kolo v servisu a hotove bude zrejme az v patek...
To to bratranec bob nestihne do čtvrtečního odpoledne?!?
Si jako myslis, ze duveruju sve rodine natolik, abych jim sverila kolo do opravy? :))))
Kolo je v SERVISU :) a bohuzel toho maji spoustu, takze mozna ctvrtek a mozna az patek.
Dneska jsem vytahla crosse, ale ta vec nebrzdi (zajebany vecka), ma vsude vakl (ve stredu, uz podruhe), krivou slapku (nic to nevydrzi), prehazovacka skoro neprehazuje (nejaky priblbly alivko), vzadu osmicku a jede pomaleji nez Kona... krom toho na tom radim jako na Sramu a ono to ma packy jinde... na tom se neminim ve ctvrtek ztrapnovat :)
Tak jsem ti chtěla nabídnout, že bych ti půjčila něco z našeho domácího kolového parku, ale jak vidím, nemůžu tě mít na svědomí :o)))
Taky jsem zjistila, ze 20" ram crossoveho kola je na me kratky. Po 40km jsemmela pocit jako po 130km na horskem. Nechapu jak jsem na tom mohla 8 let jezdit... Teprve ted vidim ten rozdil kvality mezi nejakym Alivio a XT/Sram. A vubec vsechny komponenty ze stareho kola mi prijdou jako historicke a silne nefunkcni, pritom jsem se o kolo starala a kdysi mi prislo krasne funkcni.
Co nadáváš kolu. Kolo za nic nemůže. Sprasila sis ho sama, ne?
V nejhorším se můžeš dostavit pěšmo na pivo "ke koním" :o)))
Jasně! Wewerko, dáš si zase svou oblíbenou dvanáctku... :o)))
Bacha na to - jednou se mi opil jezevčík. Zvířátkům se nemá dávat alkohol... :-)))