reklama

Tacx Multiplayer 2000

Ahoj bikeři,
nedávno jsem si přes inzerát koupil tento trenažér (TACX MULTIPLAYER 2000).
Po krkolomné instalaci s CD, stáhnutí aktualizací, připojení všech ostatních zařízení a konečného mého nastavení, mi nejde spustit tlačítko start. Jako by nebylo aktivní. Už mi někdo radil že jsem neměl asi zapnutou přítlačnou brzdu, ale tu jsem měl...
Vpravo nahoře je křížek na ukončení programu, ale hned vedle něj mám po levé straně žlutý vykřičník. Nevíte někdo co s tím?

Předem všem děkuji

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 28.12.2017
Autor: TGM
  • Re: Tacx Multiplayer 2000

S tímhle dotazem bych mířil spíš na Bike-Forum

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 28.12.2017
    Autor: ronda
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: jednotlivce,páry,skupiny

dnes
Pro společné vyjížďky na kole,v zimním období pěšky po Česku i zahraničí. Nejlépe důchodci,kteří mají dost času -…

Hledám: Parťáky, parťačky, čím víc tím líp

10.01.2025
Pro výlety i cestování na kole i bez kola. Víc lidí = víc zábavy, nápadů, možností. Sólojízda je trochu nuda.…

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v maroku, v Atlas

29.12.2024
Horsky prusmyk lezení na kole v maroku, v pohoří Atlas. hledáme partnera na kolo. jedeme 1500-1800 km autem.…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

391 cyklistů (19 přihlášených)

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025

Napříč Českem aneb tak trochu jiná dovolená

V sobotu dopoledne přijíždíme s mou drahou ženou do Vyššího Brodu - do známého města na jižním okraji Šumavy.…
JohnyB | 27.12.2024

Pobaltí 2023 aneb 2090 kilometrů od Narvy na Kurskou kosu - 1. část

Úvod a vlastně rovnou i závěr :-) Takže tento rok (2023) to byly Litva, Lotyšsko a Estonsko. Já vím, žádná…
Peggy | 11.12.2024